Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
To_ja_Jowita pisze: 03 paź 2021 20:04
dziś kolejny odcinek "Rolnik szuka żony", polecam wszystkim, fajna rozrywka
Niestety..... nie tak prędko zobaczymy już nagrane odcinki tego sezonu
Premierowy odcinek 9. edycji programu "Rolnik szuka żony" miał zostać wyemitowany w ubiegłą niedzielę 4 września. Jednak w związku ze zmianami w ramówce Telewizji Polskiej, został on przełożony na bliżej nieokreślony termin. Widzowie nie kryją zdenerwowania
Z nieoficjalnych źródeł wiadomo, że to zasługa sukcesów naszych siatkarzy
Siatkarze już przestali grać a nawet koszykarze już mają odpoczynek
Wszystko wskazuje na to, że dzisiejszego wieczoru obejrzymy premierowy odcinek nowego sezonu programu "Rolnik szuka żony"
To dla mnie bardzo ważne, ponieważ do tego programu zachęcał mnie nasz forumowy przyjaciel:
jan19557 pisze: 24 wrz 2018 19:45
Marek zgłoś się do programu "Kawalerowie do wzięcia' albo "Rolnik szuka zony". Powodzenia.