Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jak w piosence: tego nie wiem nikt.. O tym decyduje ordynator sanatorium i wszystko zależy na co masz zaświadczenie i jakie będzie zapotrzebowanie na jedynki. Jako stary wyga sanatoryjny powinieneś to wiedzieć ziomalu. Powodzenia.
Wiem wiem Janie ale w niektórych ośrodkach jest łatwiej w innych wręcz niemożliwe. Dlatego pytam jak jest w MSWiA. Może jest na tyle tych jedynek że nie robią większego problemu. Pozdrawiam.
U mnie dziś nr 2330... i czekam cierpliwie na przydział... marzy mi się kotlina kłodzka, ale nie wiem czy z lubelskiego mają dużo miejsc w tamtym kierunku. Pozdrawiam
alaxa pisze: 12 lut 2020 14:45
U mnie dziś nr 2330... i czekam cierpliwie na przydział... marzy mi się kotlina kłodzka, ale nie wiem czy z lubelskiego mają dużo miejsc w tamtym kierunku. Pozdrawiam
Ja mam dziś 2305. 2331 miałem około 13,00. Ciekawe co będzie dalej? Może będzie ten sam przydział. Ja wolałbym morze. ale wezmę co dadzą.
Ja-ga, aw21- zazdroszczę pobytów i życzę równie udanych, a z tego co widzę, to z Janem idziemy prawie " łeb w łeb" ... u mnie jeszcze cisza, ale ciągle mam cichą nadzieję na kotlinę kłodzką, dziś u mnie wyskoczył nr 2123, więc jeszcze przez najbliższe tygodnie adrenalinka będzie moją "przyjaciółką"
Pozdrawiam cieplutko