Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam Was,ja jestem z Warszawy,podlegak pod Fundusz mazowiecki.U nas jest tylkotelefon od 14-16.Innejn opcji nie ma .Od m-ca dzwonię z 2 telefonów jednocześnie.Telefon wiecznie zajęty.Nie rozumiem ,że piszecie ,ze chodzicie i coś dostajecie.Pojechałam po Waszych wpisach i pani powiedziała ,że to absurd ,wszędzie na terenie całej Polski jest taka sama praktyka ,czyli tylko telefon....? nie wiem kto mówi prawdę,bo to dwie rózne odpwiedzi na temat zwrotów?
Skoro wiara pisze,że idą i dostają to dostają .Normalnym jest,że jak zwrot jest z wyjazdem za dzień czy dwa to takie pismo możesz odebrać tylko osobiście bo czas przesyłki już by na to nie pozwolił mi samemu kazali tak przyjechać by odebrać . Może tak być ,że z twoją jednostką chorobową nie ma a dla innych są zwroty to już loteria jest.
Jolu , powiedz tej pani , że absurdem jest , wypowiadanie sie , nie znając tematu
W Wielkopolsce można osobiście , w Krakowie można i osobiście i telefonicznie w godzinach pracy Funduszu , czyli od 7,0 - 15,0 , w innych oddziałach być może też
W mazowieckim nie ma żadnej możliwości załatwienia spraw sanatoryjnych osobiście. Jest tylko na hali okienko podawcze,ale tam nic się nie załatwi. Z urzędnikiem działu można tylko rozmawiać telefonicznie,jest aparat na dole.
Związane jest to z działaniem przeciw korupcji rzekomo.
Felice pisze: 01 sie 2019 10:54
W mazowieckim nie ma żadnej możliwości załatwienia spraw sanatoryjnych osobiście. Jest tylko na hali okienko podawcze,ale tam nic się nie załatwi. Z urzędnikiem działu można tylko rozmawiać telefonicznie,jest aparat na dole.
Związane jest to z działaniem przeciw korupcji rzekomo.
Nie wiesz czy z tego telefonu na dole od 14 do 16 można pytać o zwroty....czy też odkładają słuchawkę?