Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
To ja mam jeszcze drugi rzut sierpień/wrzesień.Wtedy bylica daje czadu.Teraz dla mnie brzoza i olcha.A jeszcze występuje to krzyżowo więc generalnie jest do doopy.
Ja rzadko łzawię,ale inne objawy są dokuczliwe mdłości,obrzęk twarzy,bóle głowy, migreny,wysypka,astma oskrzelowa,zaburzenia rytmu serca.... tak niestety jest prze nietolerancji histaminy.
Współczuję Wam z całego serducha.Mogę jedynie na swoim przykładzie powiedzieć że to nie jest na zawsze.Jakimś cudem od 8 lat wiosna mi nie dokucza.Bardzo sie obawiałam opuszczając betonowe miasto że na wsi to będzie jeden wielki wiosenny płacz.Na szczęście nic nie odczuwam.Zamieniłam to na alergie pokarmową i pszczółki.Bez ampułko -strzykawki z Adrenaliną nie ruszam się z domu.Mam nadzieje że to też czasowe, bo jeden wstrzasik mi wystarczy
Feli to naprawdę masz przechlapane To ja wole swoje pierze i pomidorki świeże, bo suszone mi nie szkodzą.Z roztoczami kurzu daję radę bo nie daję im wiele papu.Naprawdę bardzo , bardzo mi smutasowato że macie tak przekichane