Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
uwaga chwalę się
po dłuższej przerwie spowodowanej wyjazdami nie chodziłam na basen. Dzisiaj wieczorkiem skoczyłam sobie popływać. Przepłynęłam ( bez przystanku) 40 długości czyli 1 km i dałam radę, nie wyzionęłam ducha. hhhhaaaa jupi jupi jupi
Dobry Wieczór Nocnym jak tak dalej będzie to ja też będę rozdawał kopniaki-tylko muszę sobie znaleźć obiekt który nie będzie mi oddawał-wczoraj wykopany totalnie-nie zdążyłem nawet baj,baj powiedzieć a dzisiaj już 3-raz piszę i odbija się jak od ściany buziole