ROMANS

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 mar 2020 22:12
Podziękował: 26 razy
Podziękowano: 73 razy

Re: ROMANS

Post autor: Kleinehexe »

Dziękuję Słoneczko 😊 Pozostaje nam teraz tylko czekać na opinie panów. Przyznam, że ja czekam z ogromnym zaciekawieniem i niecierpliwością 😁
forumowicz

Post autor: forumowicz »

na jaką opinie czekasz? sprecyzuj
Awatar użytkownika
Hipokryt
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 11 lut 2015 18:49
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 21

Post autor: Hipokryt »

Max - z romansowaniem jest podobnie jak na tym Forum, ponieważ " musi być akceptacja z drugiej strony,nie pasuje to dziękuje" :lol:
Teraz należy wyrazić uznanie za mądre słowa dla Max-a :kwiat:
forumowicz

ja stosuje równouprawnienie w każdym temacie,np. pani prosi do tańca,jednej odmówię,drugiej nie,kobiety robią tak samo,więc równouprawnienie jest.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Nie zauważyłam, że pojawilysię w międzyczasie odpowiedzi. Dzięki Max.
Ja ze sobą też uwielbiam rozmawiać, bo wyjątkowo bardzo dobrze dogaduję się z rozmówcą 😂
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Na temat komentarzy w kuluarach
o odważnych kobietach, wyemancypowanyc pod każdym względem.
forumowicz

każdy człowiek jest inny,każdy na swój sposób romansuje i tj jego osobista sprawa,co do równouprawnienia,to jeszcze jedno rozliczenia rachunku w kawiarni czy knajpie,każdy płaci za sobie,za wyjątkiem zaproszenia.
forumowicz

komentarze w kuluarach mnie nie interesują,interesuje mnie fajne towarzystwo,wesołe,z poczuciem humoru lepszym ode mnie i dobra zabawa,takie mam wymagania jeżeli chodzi o odpoczynek czy relaks.
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Rozumiem Max, dzięki za odpowiedź.
Może trochę źle się wyraziłam, pisząc w pośpiechu. Mnie nie tyle interesują plotki, co szczere opinie, a wiem jak to bywa ze szczerością prosto w oczy. Nie chcąc kogoś urazić, nie mówimy co na prawdę myślimy. Czasem to nie jest złe, bo niech każdy postępuje jak uważa, nic mi do tego. Ale bywa, że ludzie mówią jedno, a myślą drugie. I tak np. panowie stgnalizują chęć większej adoracji ze strony kobiet, chętnie korzystają z takiej sytuacji, dają informację zwrotną, że to jest w porządku, a
potem komentarze za plecami są zgoła odmienne. Przypinają etykietkę takiej delikwentce, którą później niełatwo zdjąć. Może ciebie to akurat nie dotyczy, ale z doświadczenia wiem, że tak niestety często bywa. Chciałabym się mylić, dlatego pytam. Twoja odpowiedź świadczy o tym, że być może jednak się mylę.😊
Kleinehexe
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

A co do płacenia rachunków za siebie, to jak najbardziej jestem na tak i zawsze to proponuję, ale niejednokrotnie zdarzyło mi się, że mężczyzna był wręcz obrażony, że na to nalegam. I bądź tu człowieku mądry. Romans to jednak trudna dziedzina 😆
ODPOWIEDZ