Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Felice pisze:A ja wróciłam ze szlajactwa po mieście.Od rana na Szaserów,cyrki jakieś tam dziś były...takie tłumy ,ze nawet po kawę pół godziny w kolejeczce stałam.Przy okazji miałam miłe spotkanie z Wiesiulką.Pozdrawia wszystkich serdecznie.Odwiedziłam też nasz szanowny NFZ i tu spotkała mnie niespodzianka.Kartę EKUZ dostałam od ręki....do tej chwili z szoku wyjść nie mogę.
...w całej Polsce jest to standard i zawsze tak było od lat ...ale jeśli wyrabiałaś pierwszy raz w życiu to może być szokiem
Wy tutaj gadu gadu a Ja w opozycje sie bawie własnie kupiłem sobie agregat pradotwórczy ,aby nie płacic abonamentu , niezłe szopki mogą z tego wyniknąć wyjdzie ,że stanę się chyba jednym z głównych sponsorów mając kilka liczników i rachunków do opłacenia
A miał byc portal a polityczny
Wpadłam się przywitać i może na jakieś buziaki załapać a tu nic nie lata Pozytywnie wygląda jedynie to zlewanie .Tylko plis Królewno zostaw troszkę na spróbunek .Proszę mnie pochwalić bo waliza spakowana .
Witam kogo nie witałam
Elu chwalę za spakowaną walizeczkę co do zlewania to jak Słoneczko przyjedzie to chyba pod prąd będę musiała podłączyć żeby dla Ciebie zostawić
Dareczku a cóż ja biedulka mam powiedzieć jak prądu używam ,telewizji nie mam a zapłacić też będę zmuszona