Dlaczego Kobieta porzuca??
-
forumowicz
-
forumowicz
-
forumowicz
- GIENIA
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 maja 2016 10:12
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 16
- Podziękował: 256 razy
- Podziękowano: 137 razy
Re: Dlaczego Kobieta porzuca??
Twoje pytanie , jest jednocześnie odpowiedzią ...... piszesz ..ja , ja , ja .... Ty jestes zachwycony Jej osobą , Ty jesteś zachwycony Jej wrażliwościa , Ty jesteś zachwycony jej urodą , Ty się przywiązujesz .... a ONA ? .... widocznie po tym początkowym poznaniu Ciebie , nie zachwyciłes Jej swoją osobą , swoją wrażliwością ..... i nie chciała spędzac tych trzech tygodni w Twoim towarzystwie ...MarekM pisze: 13 lis 2017 17:21 Witam , zachecam do rozmowy na temat: dlaczego Kobieta porzuca , to częsty przypadek w sanatoriach.Pomóżcie mi zrozumieć. Na początku wszystko układa się pięknie, człowiek przywiązuje się, poznaje ,zachwyca Jej osobą , wrażliwoscią , urodą. Nagle wszystko się zmienia, masz wrażenie że znowu jestes obcyDlaczego to zawsze musi tak się konczyć?
Obcy .... to Ty byłes od początku ..... jednak Jej osoba , jej uroda , jej wrażliwość przyblizyły Cię do Niej ..... w drugą stronę to widocznie nie zadziałało - a czemu
-
forumowicz
Re: Dlaczego Kobieta porzuca??
Wot prawdadarek pisze: 13 lis 2017 18:31..Ona nie porzuca.MarekM pisze: 13 lis 2017 17:21 Witam , zachecam do rozmowy na temat: dlaczego Kobieta porzuca , to częsty przypadek w sanatoriach.Pomóżcie mi zrozumieć. Na początku wszystko układa się pięknie, człowiek przywiązuje się, poznaje ,zachwyca Jej osobą , wrażliwoscią , urodą. Nagle wszystko się zmienia, masz wrażenie że znowu jestes obcyDlaczego to zawsze musi tak się konczyć?
Ona jak stwierdził kiedyś Klasyk znawca tematu
Ona powraca do stanu wyjścia
Ona po "Chwilowym zauroczeniu " stwierdza ,że zostawiła to samo kilka km od obecnego miejsca.
Ona................
..Stwierdzono na podstawie obserwacji sanatoryjnych![]()
-
forumowicz