Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam wszystkich
Jutro o tej porze będe w drodze na komisje do ukochanego Zusu
Masakra już stres daje o sobie znać
Jeśli mogę o coś was poprosic to trzymajcie za mnie choć kciuki
Pozdrawiam
Sztani cieszę się, że jedziesz Udało się , maj cudny miesiąc, słoneczko, przyroda budząca się o życia Będzie super, zobaczysz, rowerkiem przemierzysz trasy, zabiegi, odpoczynek i wrócisz jak nowo narodzony Życzę Ci tego z całego Pozdrawiam
Kociu, ja też jutro będę trzymała kciuki za Ciebie Ja jeszcze nie korzystałam z dobrodziejstwa rehabilitacji ZUS-u. Przeraża mnie ta piekielna komisja ...ale może w końcu się odważę...
kociu pisze:Witam wszystkich
Jutro o tej porze będe w drodze na komisje do ukochanego Zusu
Masakra już stres daje o sobie znać
Jeśli mogę o coś was poprosic to trzymajcie za mnie choć kciuki
Pozdrawiam
Kociu Życzę pozytywnej decyzji , ludzkiego orzecznika A kciuki oczywiście zaciśnięte , na maxa
Biedroneczko, ja również długo się wahałam ale w końcu poszłam na "całość".Co prawda z przyznanego sanatorium nie jestem zadowolona a z terminu tym bardziej jednak nie taki DIABEŁ straszny. Pani Doktor super natomiast ZYGA przydzielająca sanatorium to "strach się bać". "Albo bierze pani grudzień albo ŻEGNAJ PAMELO" I tak zostało. Nawet nie próbowałam dyskutować. Niektórzy urzędnicy utrzymujący się z naszych podatków zapomnieli kto jest dla kogo. Teraz jak czytam że już dziś macie przydzielane sanatorium na maj to nie ukrywam że najchętniej zrezygnowałabym ze swojego przydziału...... Pozdrawiam wszystkich przed komisją, będzie dobrze.
Nika Ewiko myślę, że powolutku dojrzewam do tego, żeby "oddać się" w łapy orzeczników ZUS-owskich, tym bardziej, że wyniki RM kręgosłupa mam niezbyt optymistyczne i porządna rehabilitacja z pewnością by mi się przydała