Jest to normalne postępowanie zdrowego człowieka rehabilitującego się w sanatorium , aby mieć zdrowie rehabilitować się przez wiele lat
Poszukuję cudownego mężczyzny
- margot
- W naszej pamięci

- Na forum od: 26 lip 2010 13:17
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 6
Re: Poszukuję cudownego mężczyzny
Jest to normalne postępowanie zdrowego człowieka rehabilitującego się w sanatorium , aby mieć zdrowie rehabilitować się przez wiele lat
- margot
- W naszej pamięci

malgorzatas pisze:No to mamy podobne zdanie:-) witaj w klubie:-)tylko z tym piwem trzeba cos zrobic:-) nie cierpie piwa:-)
Chyba w Poznaniu
No nie zgadzam się są osoby jak spuszczone z łańcucha jak tylko przekroczą progi ośrodka oczka im latają jak iskry z ogniska i latają jak kot z pęcherzem byle coś zarwać , albo żeby ktoś poderwał bo jak nie to tylko pozostaje powiedzieć turnus mija a ja niczyja . Ale te osoby faktycznie są w mniejszości na szczęściemargot pisze:Baron ale tak ma chyba większość z nas ...
Jest to normalne postępowanie zdrowego człowieka rehabilitującego się w sanatorium , aby mieć zdrowie rehabilitować się przez wiele lat![]()
To raz w tygodniu dasz mi wolne i ja wyskoczę na jedno góra dwa piweczka i znów będę cały twójmalgorzatas pisze:No to mamy podobne zdanie:-) witaj w klubie:-)tylko z tym piwem trzeba cos zrobic:-) nie cierpie piwa:-)
- margot
- W naszej pamięci

Oczywiście przyznaję Ci rację w 100% i widok jest żenujący ...baron14 pisze:No nie zgadzam się są osoby jak spuszczone z łańcucha jak tylko przekroczą progi ośrodka oczka im latają jak iskry z ogniska i latają jak kot z pęcherzem byle coś zarwać , albo żeby ktoś poderwał bo jak nie to tylko pozostaje powiedzieć turnus mija a ja niczyja . Ale te osoby faktycznie są w mniejszości na szczęściemargot pisze:Baron ale tak ma chyba większość z nas ...
Jest to normalne postępowanie zdrowego człowieka rehabilitującego się w sanatorium , aby mieć zdrowie rehabilitować się przez wiele lat![]()
![]()
![]()
Dotyczy to obydwu płci ...
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 5
Basiat ostatni będą pierwszymi dlatego dostajesz gratisabasiat pisze:Dobry wieczór. widzę, że moje koleżanki znalazły wreszcie cudownego mężczyznę i uderzyły w dyskusją, odrzucając wydarzenia sportowe![]()
Pozdrawiam barona i grono wielbicielek
![]()
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 5
wowbaron14 pisze:Basiat ostatni będą pierwszymi dlatego dostajesz gratisabasiat pisze:Dobry wieczór. widzę, że moje koleżanki znalazły wreszcie cudownego mężczyznę i uderzyły w dyskusją, odrzucając wydarzenia sportowe![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
żeby ci nie było smutno
Mecz meczem ale kobitkom też się coś należy więc jak tu mam czas na reklamy to wpadam na mundialbasiat pisze:Dobry wieczór. widzę, że moje koleżanki znalazły wreszcie cudownego mężczyznę i uderzyły w dyskusją, odrzucając wydarzenia sportowe![]()
![]()