Poszukuję cudownego mężczyzny

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Re: Poszukuję cudownego mężczyzny

Post autor: margot »

Baron ale tak ma chyba większość z nas ...
Jest to normalne postępowanie zdrowego człowieka rehabilitującego się w sanatorium , aby mieć zdrowie rehabilitować się przez wiele lat ;)
:P
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

malgorzatas pisze:No to mamy podobne zdanie:-) witaj w klubie:-) :-) tylko z tym piwem trzeba cos zrobic:-) nie cierpie piwa:-) :-)
:shock: :shock: :shock:
Chyba w Poznaniu :roll:
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 26 cze 2014 01:22

Post autor: baron14 »

margot pisze:Baron ale tak ma chyba większość z nas ...
Jest to normalne postępowanie zdrowego człowieka rehabilitującego się w sanatorium , aby mieć zdrowie rehabilitować się przez wiele lat ;)
No nie zgadzam się są osoby jak spuszczone z łańcucha jak tylko przekroczą progi ośrodka oczka im latają jak iskry z ogniska i latają jak kot z pęcherzem byle coś zarwać , albo żeby ktoś poderwał bo jak nie to tylko pozostaje powiedzieć turnus mija a ja niczyja . Ale te osoby faktycznie są w mniejszości na szczęście :lol: :lol: :lol:
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

malgorzatas pisze:No to mamy podobne zdanie:-) witaj w klubie:-) :-) tylko z tym piwem trzeba cos zrobic:-) nie cierpie piwa:-) :-)
To raz w tygodniu dasz mi wolne i ja wyskoczę na jedno góra dwa piweczka i znów będę cały twój ;) ;) :lol: :lol: :serce: :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci

baron14 pisze:
margot pisze:Baron ale tak ma chyba większość z nas ...
No nie zgadzam się są osoby jak spuszczone z łańcucha jak tylko przekroczą progi ośrodka oczka im latają jak iskry z ogniska i latają jak kot z pęcherzem byle coś zarwać , albo żeby ktoś poderwał bo jak nie to tylko pozostaje powiedzieć turnus mija a ja niczyja . Ale te osoby faktycznie są w mniejszości na szczęście :lol: :lol: :lol:
Oczywiście przyznaję Ci rację w 100% i widok jest żenujący ...
Dotyczy to obydwu płci ...
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

Dobry wieczór. widzę, że moje koleżanki znalazły wreszcie cudownego mężczyznę i uderzyły w dyskusją, odrzucając wydarzenia sportowe :lol: :lol: Pozdrawiam barona i grono wielbicielek :serce: :serce:
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Margot masz rację że to jest żenujące i nie tyczy się to tylko facetów kobiet robią to samo ale są tez osoby co robią to taktownie i jak się widzi taka fajna parę sanatoryjna na parkiecie , spacerach , gdy jedno drugie odprowadza na zabiegi czeka po to jest fajne :D :D
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

basiat pisze:Dobry wieczór. widzę, że moje koleżanki znalazły wreszcie cudownego mężczyznę i uderzyły w dyskusją, odrzucając wydarzenia sportowe :lol: :lol: Pozdrawiam barona i grono wielbicielek :serce: :serce:
Basiat ostatni będą pierwszymi dlatego dostajesz gratisa :kwiat: :serce: :kwiat: :serce: :kwiat: :serce: :kwiat: :serce: :kwiat: żeby ci nie było smutno
Awatar użytkownika
basiat
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
Oddział NFZ: Podlaski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: basiat »

baron14 pisze:
basiat pisze:Dobry wieczór. widzę, że moje koleżanki znalazły wreszcie cudownego mężczyznę i uderzyły w dyskusją, odrzucając wydarzenia sportowe :lol: :lol: Pozdrawiam barona i grono wielbicielek :serce: :serce:
Basiat ostatni będą pierwszymi dlatego dostajesz gratisa :kwiat: :serce: :kwiat: :serce: :kwiat: :serce: :kwiat: :serce: :kwiat: żeby ci nie było smutno
wow :!: :!: Wielkie dzięki. miło mi :serce: :serce:
baron14
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Mecz meczem ale kobitkom też się coś należy więc jak tu mam czas na reklamy to wpadam na mundial :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
ODPOWIEDZ