Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Dzień dobry
Wstawać Śpiochy Piękny dzień się zapowiada, choć podobno nie można chwalić ,dnia przed zachodem słońca
Miłego i słonecznego dzionka wszystkim życzę i buziole zostawiam
Witam o poranku, widzę, że niektórzy już od dawna " na chodzie" , jestem nieszczęśliwa, bo kawki nie mogę wypić, zaraz ruszam na badania, po powrocie z chęcią kawę wypiję, zapowiada się piękny dzień udanego piątku, to początek długiego weekendu
No ba u mnie słońce tak ostro wstało aż żaluzje musiałem zaciągnąć bo nie widziałem co pisze tak dawało po ekranie ale nocki nadal gdzieś takie zimniutkie..