Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
margot pisze:No bardzo Cię proszę nie złość się , aż tak
możesz , ale troszeczkę mniej
wiesz , że to szkodzi a wiosna nadchodzi mam lekarstwo dobry soczek smakuje nawet w koniakówce
Zorro , a może to wszystko ...to tzw. ,,parcie na szkło "
Oj Margot, znów masz rację... polej...
W ten soczek nie uwierzyłem...
Chyba naleję sobie po pracy... wyjątkowo...
Szklaneczka mi dobrze zrobi a telewizora nie włączę do środy... nie dam się wciągać
A masz tego plusa
niech stracę
najważniejsze to i tak już dawno stracone i przeleciało ...z wiatrem
po południu masz rację - idź na całość jak ,,dzik w żołędzie",
ale nie daj się
wciągać
Witajcie, witajcie...
Dziś zarządzam Święto w KWA
Pracujemy (jak sobie coś znajdziemy do roboty...) do 10.00 a potem jedziemy gdzie kto chce...
Ja na narty... Dziś kolacja w Veronie w Dusznikach, jutro Czarna Góra i szaleństwo białe...
Parę osób już wyjechało na hulanki w Busku...
Ciekawe jak tam jest...