Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Przykra sprawa z Kasia biedulka
. Kurcze cały czas mnie zastanawia dlaczego z Olecka nikt sie nie odzywa . Tyle osob tam pojechało i cisza . Ale dzieki trzem osobom wiemy co nas czeka , co trzeba zabrać ze soba
Woytek super ze będziemy mieli przewodnika . Napewno sie nie zgubimy !!!
Hejka w ten deszczowy dzień!
Liczymy Woytku że to Ty z Anią bedziecie tymi ludźmi swoimi w Olecko. W Was jedyna nadzieja
Cały czas mam Kasie w głowie. ......
Hej
Gwarantuje ze pierwsze sprawozdanie bedzie 8.04 z rana . Moze za duzo nie napisze bo Woytek na egzaminach sie nie skupi
Orfeusz mam to samo - ciagle mysle o Kasi . Wierze tylko w to ze bedzie ok i szybko do nas wróci
Hej
Gwarantuje ze pierwsze sprawozdanie bedzie 8.04 z rana . Moze za duzo nie napisze bo Woytek na egzaminach sie nie skupi
Orfeusz mam to samo - ciagle mysle o Kasi . Wierze tylko w to ze bedzie ok i szybko do nas wróci
Nie wiem czy mogę na forum ale obawiam się że Kasie po operacji chcą wprowadzić w spiaczke na czas zcalenia połączeń nerwowych.Czasami tak robi się po operacjach neurologicznych kregoslupa.Różne mysli mi przychodzą do głowy. ........Nie wiem.......Wczoraj modlilam sie za nią...