Sanatorium z ZUS
-
on_80pomorskie
- Nowy Kuracjusz

- Na forum od: 14 mar 2021 18:37
- Oddział NFZ: Pomorski
Re: Sanatoria zus
- JerzyHo
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 23 gru 2018 19:34
- Oddział NFZ: Zachodniopomorski
- Staż sanatoryjny: 6
ja takie pismo z ZUSu dostałem 14 października i tydzień temu dosstałem skierowanie na 9 kwietnia.kazimierz1 pisze: 12 mar 2021 11:50 Witam. forumowiczów.....ja dostałem pismo z ZUS-u 27 pażdziernika 2020 r. Napisano mi że stwierdzono potrzebę rehabilitacji w systemie stacjonarnym.(Reumatologia) Komisja była zaoczna.No i teraz nie wiem co dalej, zwolnienia już nie mam....przerwałem....przypadkowo musiałem mieć operację oka.Czy mogę mieć nadzieję na wyjazd? Pozdrawiam oczekujących......
tak że czekaj cierpliwie ZUS nie zapomina
ja dostałem informację papierową by zadzwonić do sanatorium i mi powiedzą kiedy i gdzie test.on_80pomorskie pisze: 14 mar 2021 18:59 zrobić test, gdzie u mnie (pomorskie) jest zawirowanie ze skierowaniem :/ czekam na info kiedy mam się zgłosić na badanie.
zadzwoniłem i powiedzieli
-
on_80pomorskie
- Nowy Kuracjusz

-
on_80pomorskie
- Nowy Kuracjusz

ja dostałem informację papierową by zadzwonić do sanatorium i mi powiedzą kiedy i gdzie test.
zadzwoniłem i powiedzieli
[/quote]
Też dostałem na piśmie - skierowaniu do sanatorium - rozpiskę gdzie w okolicy robią testy... tyle, że nikt pod danymi numerami u mnie w okolicy nie odbierał albo wbijałem się na pocztę głosową :/ I sam zadzwoniłem do najblizszego szpitala i podali mi inny numer gdzie dowiedziałem się w jaki sposób przygotować się do testu i kiedy zgłosić. Okazało się, że jesli test ma być bezpłatny, to należy podac kod skierowania na test - jaki powinno podać sanatorium. No to siup telefon do sanatorium - dzień po otrzymaniu pisma, tam się okazało, że jeszcze nie mają tych kodów i bedą dzwonić w przyszłym tygodniu. Lekki stresik był czy się ogarnie z wszystkim czasowo, ale się udało. W pn był kod skierowania i test. A dziś wyniki i potwierdzenie z sanatorium, że mam pakować walizy
- tadek 1
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 13 gru 2013 04:53
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 7
-
dana62
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 25 cze 2014 16:28
- Oddział NFZ: Lubelski
- Staż sanatoryjny: 1