Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Jacek bardzo dobrze napisał. Pamiętajcie, że własne to własne, a nie kopia z netu powielana na setkach stron. Zawsze wyżej będę cenił własne fotografie, nawet jeśli technicznie słabsze, od tych z netu nawet jeśli są doskonałe.
Pozdrawiam
Jacek, to całkiem dobry pomysł. Jest tu na forum troszkę gotujących osób, w szczególności płci pięknej i gdyby było tak, że powstawałyby tematy kulinarne w większej ilości, to w grę wchodziłoby nawet utworzenie działu na ten cel.
Kiedyś mogłam wstawiać zdjęcia i opisywać je ( np pobyt w Lądku Zdroju) Od dłuższego czasu nie mam możliwości załączenia załącznika bo zniknęła mi ta funkcja. Adminie jaka może być przyczyna? i co mam zrobić abym mogła wysyłać zdjęcia? pozdrawiam Beata
Ponawiam moje zapytanie. czy jak widzę, że inni wstawiają kwiaty itp a ja nie mogę to czy jest to wina mojego kompa lub przeglądarki? Też chciałabym np złożyć komuś życzenia kwiatami lub umieścić zdjęcie jakiegoś pięknego miejsca.
A czy wstawiasz zgodnie z instrukcją ? Czy wykorzystujesz do tego zewnętrzne linki z niedużymi obrazkami ? Zmniejszasz obrazek do wielkości maksymalnie np. 640x480 lub 480x640 (jeśli w pionie), wgrywasz np. na zmniejszacz.pl lub tinypic.com i wstawiasz na forum link ? Albo czy wstawiasz adres obrazka gdzieś z sieci - cały adres z zakończeniem .jpg ?
Sprawny jest i Twój komputer i forum działa OK