bedzie ok
Walizka kurierem?
-
forumowicz
Re: Walizka kurierem?
bedzie ok
-
forumowicz
DHL wyrobił sobie markę, zdobył dużo klientów, a teraz się nie wyrabia
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 17 razy
- Podziękowano: 76 razy
Ja nie zamawiam w firmie DHL,nikomu nic do ręki nie płacę,płacę przelewem przed wysłaniem i wszystko dogrywam jeszcze telefonicznie.Polecono mi tą firmę tutaj na forum wieki całe temu,korzystałam ja już wielokrotnie i korzystali inni forumowicze.Nigdy jeszcze nie zdarzyła się żadna obsuwa,nie było problemu nawet najmniejszego.Ponadto cały czas mam kontakt telefoniczny i mogę być na bieżąco.W tej firmie z której korzystam przesyłka 30 kg kosztuje 18.80 zł.Aga potwierdzała wiarygodność i cenę.
-
Lucy200
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 01 lip 2014 21:32
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 10
Felice, mam prośbę o namiary na firmę kurierską z której usług korzystałaś, bo z tego co czytałam to jesteś zadowolona
-
smakija1
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 16 maja 2014 21:17
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 3
Ja niedawno wysyłałam /co prawda nie do sanatorium /paczke z ubraniami/
i zapakowałam w torbe szmacianą ,włozyłam to jeszcze w duzy worek na smieci foliowy czarny ,
owinełam tasmą i tak zapakowaną duża paczke zaniosłam na poczte .zapłaciłam za nią 13 zł .
Ja jak bede jechała do sanatorium to wezme mała walizke z sobą ,
a reszte wysle w szmacianej torbie ,albo kartonie bez walizki /ubrania ,czy buty przecież się nie uszkodzą/ .
Taka paczka idzie 3 dni- mozna wysłac dzień przed wyjazdem i włożyc tam rzeczy ,
które akurat pierwszego dnia nie bedą nam potrzebne ,
.Tak samo z powrotem ,wysłac dzień przed odjazdem to co nam niepotrzebne ,
i po sprawie- a w pociąg ,czy autobus z małą walizeczką
- syrenka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 29 paź 2009 17:53
- Staż sanatoryjny: 15
Ja w życiu tyle nie placilam za kuriera .Firmę kurierską polecila mi FELICE ....płace za dużą walizkę 18,80 ,,,kurier przychodzi do domu zabiera i na drugi dzień jest w sanatorium ...pakuję ją nie w karton tylko owijam folią ...zostawiam tylko rączkę i kółka na wierzchu ....A od DHL trzymam się z daleka bo to naciągacze ....barbara-g1 pisze:słuchajcie , jesli chodzi o w/w firmę, to jest tak :
do 30 kg płacimy 29,90 jesli kurier ma odebrać to +10 zł , oczywiście trzeba zapakować w karton , czyli za walizę ~40 zł jeśli wchodzą w grę jakieś folie wówczas płacimy ponad 100 (Basia napisała) i tyle w temacie , bardzo mozliwe , że ktoś ma jakieś zniżki , ale to jest inna bajka .
Duży minus dla firmy i rozważenie zmiany firmy kurierskiej
- basiat
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 27 kwie 2014 17:00
- Oddział NFZ: Podlaski
- Staż sanatoryjny: 5
Nigdy więcej współpracy z DHL-em!!
- Adela
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 12 lip 2014 15:10
- Staż sanatoryjny: 9
Markietingowcy mają takie powiedzenie: zadowolony klient mówi o tym 3 osobom,niezadowolony co najmniej 7.
Ciebie Basiu przeczytało więcej
- Princi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 17 cze 2014 16:28
- Staż sanatoryjny: 10