Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Zazdrosny mąż nie dał żonie ładnych ubrań do sanatorium,żeby jej nie podrywali,Po powrocie żony pyta zaciekawiony jak tam było??? EEEEE mówi żona ,ci co mieli ładne ubranie to chodzili do kawiarni ,na spacery a ja nie miałam się w co ubrać to tylko po krzakach mnie ciągali..
Żona jedzie do sanatorium mąż po tygodni stęsknił się jedzie do żony ale żona ma pokój 2 więc idą na ławeczkę no i przypał podchodzi władza i mówi takie rzeczy w miejscu publicznym i wypisuje mandat pan 100 pani 500 mąż pyta dlaczego żona 500 bo ją widzę tu już 5 raz