Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Ja też chcę zobaczyć smoka ziejącego ogniem, byłam w niedzielę się z nim przywitać, ale jakiś taki .... niemrawy był
Janusz witaj po przerwie
Princi, myślę, że poczekają do wiosny na nas
Prnici Twoja obecność w Krakowie jest raczej konieczna bo jakże by to miało być gdyby w królewskim mieście zabrakło Księżniczki
Ponieważ Franciszek jest naszym przewodnikiem to możemy mu sugerować termin i miejsce i myślę że początek kwietnia byłby w sam raz ,wiosenka już wtedy zagości na stałe i przyjemności ze spotkania będą podwójne
Kusi,bardzo kusi mnie to miasto Kraka
Lecz jak powiem w domu chyba będzie draka
Ciągle gdzieś mnie nosi,w miejscu nie posiedzę
I tylko promocje z biletami śledzę
Jeśli Princi w tym czasie nie wyruszy w inną stronę
To smoczysko w grodzie Kraka będzie "zaliczone" [ obrazek zewnętrzny ]
To może i ja skusiłabym się na spotkanie w tak zacnym gronie. Co prawda smoka ziejącego ogniem widziałam nie tak dawno, ale z chęcią odwiedziłabym Kraków, bo to moje rodzinne strony
janusz63 pisze:Prnici Twoja obecność w Krakowie jest raczej konieczna bo jakże by to miało być gdyby w królewskim mieście zabrakło Księżniczki
Ponieważ Franciszek jest naszym przewodnikiem to możemy mu sugerować termin i miejsce i myślę że początek kwietnia byłby w sam raz ,wiosenka już wtedy zagości na stałe i przyjemności ze spotkania będą podwójne
racja ! w kwietniu powinno być letnie , skoro w styczeń/luty mamy wiosenną pogodę!!!!