Wielka Pieniawa- Polanica Zdrój
- Felice
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 sty 2011 10:42
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 0
- Podziękował: 33 razy
- Podziękowano: 109 razy
Re: Wielka Pieniawa- Polanica Zdrój
Trzeba podjechać od tyłu budynku,od frontu są tylko parkowe ścieżki.
- Betina71
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 05 lut 2016 08:03
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 3
Podjedziesz sobie na parking z tyłu WP- pod zakaz wjazdem z drogi w lewo przy Rozlewni Wód Staropolanka.Tam ochrona otworzy bramę jak zadzwonisz i Cię poprowadzi na miejsce gdzie możesz stanąć by się wypakować i wózkiem wwieżć swoje bagaże ( za ten czas postoju nie zapłacisz nic ).Jeśli będziesz chciał to zostaniesz na tym parkingu samochodem na cały swój pobyt ale jest bardzo drogi a jeśli nie to skorzystasz z 2 pobliskich tańszych-o tym już pisałam.Możesz także podjechać z boku WP by się jedynie rozpakować bo parkingu tam nie ma-wjazd przez Park Zdrojowy od tyłu od strony ośrodka ZDROWIE. Od frontu dojazdu niestety nie ma bo to Park Zdrojowy już.Pozdrawiam.szczensliwyGosc pisze:Witajcie!!!
Wszyscy znawcy Wielkiej Pieniawy. !!!!!
Mam jeszczemałe pytanko.
Od której strony /i ulicy/ i jak podjechać pod Ośrodek ,żeby wygramolić się jak najsprawniej z tobołami???
Jak widzę to wszędzie kszaczory i zakaz wjazdu i choroba wie jak podjechać pod ośrodek???!!
Czy ktoś z Was ma opracowany przerzut tobołów z auta do Pieniawy ,bez narażenia się miejscowym stróżą prawa???
Pozdrawiam.
-
ghjkl
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 07 mar 2015 16:43
- Oddział NFZ: Dolnośląski
- Staż sanatoryjny: 39
- Betina71
- Super Kuracjusz

O tym wszystkim napisałam wcześniej i nie ma potrzeby by dalej parkować i spacerować wszystko załatwić a potem kombinować z bagażami. Wjazd za free z tyłu,pozałatwiać sprawy,wnieść bagaż a potem się zastanowić gdzie zaparkowac na cały turnus.Pozdrowieniaghjkl pisze:Proponuje spokojnie zaparkowac gdzies z tylu sam.(moze byc troszke dalej) zabrac tylko skierowanie , dokumenty i spokojnie spacekiem pojsc do recepcji sie zameldowac tam po zameldowaniu i po przydziale pokoju zobaczyc jak wszystko wyglada.Zpytac panow z ochrony gdzie mozna podjechac i sie ropakowac panowie bardzo sa uprzejmi.Jezeli ma sie wieksz ilosc bagazy sa wozki hotelowe gdzie mozaa zapakowac wszystkie bagaze .Sa troszke nie poreczne przy wjezdzaniu nimi do windy ale spokojnie mozna dac rade.(ja pierwszym razem troszke sie namotalem ale za piatym razem poszlo znakomicie)Wszelkie sprawy z rozpakowaniem( jak wspomniala kolezanka) zalatwiamy z tylu mozna podjechac pod same dziwi. Kolego jak bedzie stala czarna honda pod wejsciem to poczekaj na mnie chetnie ci pomoge.Pozdrawiam
-
ghjkl

- Betina71
- Super Kuracjusz

Może nie najlepiej ale na pewno wiem bo tak robiłam kilka razy a ostatni raz dokładnie 14 marca br.Nie spinaj się bo ja tylko chciałam doradzić koledze i podać świeże informacje.Pozdrawiam.ghjkl pisze:Do Betiny 71 widzie ze ty wiesz wszystko najlepiej w takim badz razie.Pozdrawiam
-
ghjkl

- Betina71
- Super Kuracjusz

-
ghjkl

- szczensliwyGosc
- Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 15 wrz 2013 21:12
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 2
Dzięki Wszystkim za precyzyjne i dokładne podpowiedzi.
Takich oczekiwałem.
Fajnie,że piszecie szczegółowo i na temat.
Bo czasami na innych forach zamiast o meritum są wypowiedzi czasami dowcipne ale zbytnio odbiegają od tematu.
A TU jest zawsze O'K.!!!!
Pozdrawiam
A-ha dla Wszystkich kciuk do góry.!!!!! /Ale brak takiej ikonki/.