[quote="alka50+"]GIENIA..cieszy mnie ,że wybrałaś Kołobrzeg. To moje miasto ,,żyje,, w każdym dniu aby pobyty były takie ,żeby KAŻDY z GOŚCI chciał tu wrócić . Nas , mieszkańców ,cieszy widok zadowolenia

na twarzy przebywających oraz Ich aktywność we wszelkich imprezach w zależności co ? kto lubi. Dumą napawa ilość spacerujących o każdej porze dnia nad morzem,wokół mola i na molo bo to potwierdzenie o kolejnej trafionej inwestycji/modernizacja/. ,,Niwa,, jak wiele wiele innych sanatoriów ma bardzo dobre warunki do dobrej rehabilitacji. Sama zobaczysz.

a może i opiszesz na forum NS.
Miłego czasu , dobrych zabiegów, niezapomnianych wrażeń w jesiennej scenerii Kołobrzegu, dobrego towarzystwa. Zaczynaj odliczać dni do przyjazdu.
Pozdrawiam miłośników pobytów leczniczych i wypoczynkowych w Kołobrzegu i Wszystkich na forum NS.

Witam Alu! nie dziwie się,ze każdy chce do Kołobrzegu, jesli posiada- oprócz tak licznie opisanych tu walorów- tak życzliwych mieszkańców, przyjaznych dla kuracjuszy i turystów.Liczyłam skrycie na kolobrzeg, ale NFZ zadecydował inaczej