CRR Horyniec czy NIWA Kołobrzeg ?

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 30 razy

Re: CRR Horyniec czy NIWA Kołobrzeg ?

Post autor: grazynamackowiak »

Witam Gienia każdy ma swoje spostrzeżenia , gdzie by chciał jechać na kuracje :)
Kto był w Horyńcu będzie tam chcial wracać inni typują Kołobrzeg 8-) :o
Wiele opini każda inna ja wybralabym Kołobrzeg Niwa 8-)
Ale to tylko mój wybór, pozdrawiam trafnego wyboru :shock:
Awatar użytkownika
Celinka52
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 maja 2016 14:26
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Celinka52 »

[quote="alka50+"]GIENIA..cieszy mnie ,że wybrałaś Kołobrzeg. To moje miasto ,,żyje,, w każdym dniu aby pobyty były takie ,żeby KAŻDY z GOŚCI chciał tu wrócić . Nas , mieszkańców ,cieszy widok zadowolenia :D :D na twarzy przebywających oraz Ich aktywność we wszelkich imprezach w zależności co ? kto lubi. Dumą napawa ilość spacerujących o każdej porze dnia nad morzem,wokół mola i na molo bo to potwierdzenie o kolejnej trafionej inwestycji/modernizacja/. ,,Niwa,, jak wiele wiele innych sanatoriów ma bardzo dobre warunki do dobrej rehabilitacji. Sama zobaczysz. :) :) a może i opiszesz na forum NS.
Miłego czasu , dobrych zabiegów, niezapomnianych wrażeń w jesiennej scenerii Kołobrzegu, dobrego towarzystwa. Zaczynaj odliczać dni do przyjazdu.

Pozdrawiam miłośników pobytów leczniczych i wypoczynkowych w Kołobrzegu i Wszystkich na forum NS. :serce: Witam Alu! nie dziwie się,ze każdy chce do Kołobrzegu, jesli posiada- oprócz tak licznie opisanych tu walorów- tak życzliwych mieszkańców, przyjaznych dla kuracjuszy i turystów.Liczyłam skrycie na kolobrzeg, ale NFZ zadecydował inaczej :kwiat:
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Podziękował: 11 razy
Podziękowano: 36 razy

Post autor: alka50+ »

Celinka...kiedyś los poprowadzi Twoją kurację i do Kołobrzegu :) :) czego bardzo Tobie życzę. Dzięki za miłe słowa. pozdrawiam. :kwiat: :kwiat:
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 18 maja 2016 10:12
Oddział NFZ: Małopolski
Staż sanatoryjny: 16
Podziękował: 183 razy
Podziękowano: 110 razy

Post autor: GIENIA »

Iza alebazi pisze:Witaj Gieniu ja jadę od 16 października,i tak jadę przez Kraków tzn z Krakowa pociągiem Napiszę Ci na priv mój nr tel to możemy porozmawiać
Iza , dzisiaj otrzymałam skierowanie , ale na drugi turnus , turnus po Tobie , od 6 listopada .

Przecieraj szlaki , a nasze pociągi być moze będe się mijać gdzieś po drodze :) :)
Awatar użytkownika
grazynamackowiak
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 11 maja 2014 19:33
Oddział NFZ: Wielkopolski
Podziękował: 31 razy
Podziękowano: 30 razy

Post autor: grazynamackowiak »

Gienia trafny wybór Niwa kołobrzeg gratulujemy wyboru 8-) :o :shock: :kwiat:
Temat wyjeżdzam założony , więc cierpliwego oczekiwania pozdrawiam :kwiat: :serce:
Ilona58
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 13 lut 2015 15:41
Oddział NFZ: Świętokrzyski

Post autor: Ilona58 »

jadę do Niwy na 2 tygodniowe wczasy wypoczynkowo - lecznicze od 25 czerwca do 9 lipca. Napiszę opinie po powrocie.
Już nie mogę się doczekać :D :D :D
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Opisz Ilonko koniecznie :)
Pięknych chwil życzę :)
MUCZEK62
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2013 13:02
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10

Post autor: MUCZEK62 »

A ja do NIWY jadę na Sylwestra. :D :D :D
Awatar użytkownika
GIENIA
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Tez piknie ;)
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

Właśnie wróciłam z Niwy i jak zwykle jestem pełna achów i ochów .Kołobrzeg coraz piękniejszy, Niwa na szczęście się nie starzeje a to przecież już 11 lat działalności . Sprzęt dzięki dbałości rehabilitantów nie skrzypi i nie trzeszczy :D :D :D Naprawy robione na bieżąco.Niektórzy rehabilitanci to już prawie starzy znajomi . W recepcji siedzą miłe kompetentne panie ...cierpliwe w tłumaczeniu co, gdzie... i kiedy można zjechać do Niwy na płatne turnusy ( niestety mało miejsc noclegowych dla chętnych) .Jedzenie przepyszne ( nareszcie ryby w menu ) ,nowość- kawiarka z pyszną kawą na jadalni ( szkoda że tylko w niedzielę ).W pokojach nowe płaskie telewizory.Minus to nadal przypominająca czasy późnego Gierka kawiarenka :evil: Aż się prosi zmiana wystroju :roll: Drugi minus to zamknięta już od sierpnia kriokomora .Ale ja i tak zostanę wierna Niwie i nadal nie ciekawa jestem Horyńca :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
ODPOWIEDZ