Wistom Kołobrzeg - małżeństwa
- administrator
- Administrator
- Na forum od: 28 lis 2008 22:27
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 1
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
Re: Wistom Kołobrzeg - małżeństwa
http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... 13&t=14728
W tym wątku piszemy na temat sanatorium Wistom w Kołobrzegu.
Jestem z Wielkopolski
Udało ci się z pokojem 2-osobowym?
Nuta
-
forumowicz
-
forumowicz
Sylaba pisze:Nie ma znaczenia skąd jesteś.nuta pisze:Jestem z Wielkopolski
No to błysnęłaś Sylaba
-
Gość
We wcześniejszych postach pewien pan bardzo dokładnie opisał obiekt i panujące tu zwyczaje, ja zaczynającym pobyt 15 października przypomnę krótko:
- obiekt bliziutko morza, w spokojnej cichej dzielnicy hotelowo - sanatoryjnej
- sanatorium nowoczesne, dobrze zorganizowane, wysoki standard wszystkich pomieszczeń
- recepcja - miłe, grzeczne, pomocne Panie
- zabiegi jak wszędzie, zestaw podobny, polecam masaż membranowy, jeśli ktoś nie korzystał
- personel w gabinetach zabiegowych miły, fachowy, z uśmiechem i cierpliwie wytłumaczy gdy ktoś teorii danego zabiegu złakniony, ale uwaga - niektórzy są stanowczy jeśli chodzi przekładanie zabiegów. Generalnie panuje tendencja przychodzenia tak, jak w karcie zaplanowane (ale jak to w życiu - wyjątki są zawsze
- kto się spodziewa gimnastyki w basenie - czepek i klapki antypoślizgowe bezwzględnie konieczne. Na wszelkie kąpiele w wannie chodzimy w stroju, w klapkach i w szlafroku. Kąpiel borowinowa brudząca - dlatego strój raczej gorszy i ręcznik ciemny. UWAGA - nie wolno wynosić z pokojów ręczników hotelowych - białych. Albo mamy swój albo wypożyczamy na cały pobyt za dychę. Wypożyczenie szlafroka też możliwe - trzy dychy. Jak ktoś czepka zapomni - są automaty. Strój jakby co też można nabyć na miejscu.
- w pokojach telewizor, czajnik i kubki (filiżanki) - nieodpłatnie
- parking na terenie duży i pojemny - ale 10 PLN za dobę. Kto się nie zdecyduje, zaparkuje bez problemu na sąsiedniej uliczce, bardzo blisko
- wyżywienie rzecz gustu - moim zdaniem OK - ale to już każdy sam oceni
- o rozrywkach i wycieczkach się nie wypowiadam, mało korzystałem, ale są - a jakie, dowiecie się na miejscu
Życzę udanego pobytu
Sylabo,Sylaba pisze:Nie ma znaczenia skąd jesteś.nuta pisze:Jestem z Wielkopolski
a zauważyłaś, że zwracam się do Moniki, która o to pytała? I tylko dlatego to napisałam.
Pozdrawiam
- Monica76
- Kuracjusz

- Na forum od: 24 wrz 2016 15:31
- Oddział NFZ: Świętokrzyski
- Staż sanatoryjny: 0
Hej Nutka, jak na tą chwilę nic jeszcze nie wiem, myślę że będę pytać na miejscu, pozdrawiam.nuta pisze:Moniko,
Jestem z Wielkopolski
Udało ci się z pokojem 2-osobowym?
Nuta
-
Gość
http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/vi ... =3&t=14951