"aggi13" Agusiu,Agnieszko,Agatko- jesteś naprawdę wspaniała. Ciągniesz ten drażliwy temat już od tak długiego czasu,że sądzę iż jesteś prowokacyjna nie tylko na forum ale i przy bliższym kontakcie. Psów nie wiąże się na łańcuchu w mieście ale wyjedź do podwarszawskiej wsi i pozaglądaj do zagród. A co do niemoralności-to niemoralne jest przebywanie jednej kobiety w zakonie 400 rozpalonych do czerwoności mnichów. Agusiu też bym Cię chętnie poznał, lubię rozmawiać i droczyć się z kimś o tak wspaniałym poczuciu humoru, takiej wielkiej swadzie,błyskotliwości i inteligencji. Z Twoich wypowiedzi wnioskuję,że jesteś zaprzeczeniem"kury domowej" raczej dominującą"samicą Alfa". Chciałbym aby poruszony przez Ciebie temat był tylko prowokacją a nie wynikiem dewocji,samotności,urażonej osobowości czy brakiem zrozumienia dla drugiego człowieka choć odwołujesz się do człowieczeństwa(nieludzkie) w sprawie psa. Sądzę że jesteś ładną kobietą w wieku 35-50 lat czyli bardzo młodą, którą być może spotkała wielka przykrość ze strony mężczyzny,lub jak "moja" Marta panną w wieku ponad 40, troszkę złośliwa i zgorzkniała ale może za to właśnie ją lubię. Za to że jest nietuzinkowa,inna, wspaniała i dokuczliwa, posiadająca swoje zdanie a zarazem taka troszkę naiwna jak dziecko,poszukująca wciąż przyjaźni i trafiająca na ludzi którzy ją wykorzystują. Może dlatego nasza znajomość, przyjaźń trwa już ponad dwa lata. To ona częściej pamięta o mnie wysyłając życzenia z różnych okazji, ja ze wstydem przyznaję zapominam. Wiesz ze sposobu pisania troszkę ją przypominasz. Jeżeli to przeczytasz a tak sądzę to być może zechcesz ze mną korespondować. Adresu e-mailowego Ci nie podaję, do Ciebie należy pierwszy krok,zgodnie z zasadą savoir vivre "Panie i damy przodem" Z pozdrowieniami tedred