Żegiestow Wiktor,27.02-20.03.2017 wyjazd z Siedlec.

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 sty 2017 13:26
Oddział NFZ: Mazowiecki

Re: Żegiestow Wiktor,27.02-20.03.2017 wyjazd z Siedlec.

Post autor: Briant »

Najlepiej zabiegi mieć do obiadu,aby popołudnia mieć wolne,żeby gdzieś wyskoczyc. :D
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 20 wrz 2013 19:12
Oddział NFZ: Lubelski

Post autor: Ja-ga »

:) A w tym samym terminie co Ty! :lol: :lol: :lol: Będziemy całkiem niedaleko. Rozdzielać nas będą tylko góry.....
Żeby "załapać się" na lato rzeczywiście trzeba składać wniosek w innym terminie. Ostatnio byłam w sierpniu w Polańczyku, wniosek złożyłam w październiku więc wiadomo że teraz pora inna.....
W Polańczyku sąsiedzi przy stole byli już kolejny raz w Polańczyku, bo razem w wnioskiem wysyłali prośbę, albo lekarz pisał gdzie skierować....
Na zdjęciu słynna sosna na Sokolicy.....
Załączniki
DSC00547.JPG
DSC00547.JPG (44.57 KiB) Przejrzano 238 razy
daroo
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 31 paź 2013 11:29
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: daroo »

Briant pisze:Najlepiej zabiegi mieć do obiadu,aby popołudnia mieć wolne,żeby gdzieś wyskoczyc. :D
witam,jesli chcesz cos wiedziec o senatorium Wiktor pisz ,bylem tam w lipcu 2016,piekne miejsce jak dla mnie,super szlaki gorskie ,narobilem tam mnostwo km,smigam tez z kijkami NW,splyw na pontonach POpradem,w marcu wiele atrakcji odpadnie,ale mysle ze dychniesz oby fajnych ludzi trafic,pozdrawiamm,aacha jedynki sa,mysle ze w marcu powinno ci sie udac zarezerwowac,proponuje ci dzwonic.....
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja-ga dzięki za zdjęcie,fajny widok tej sosny.Kurcze ,termin ten sam,ale Ty masz lepszy układ,bo będziesz w mieście a nie jak ja na pustkowiu. :D
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:| Niby tak, ale pamiętaj że masz auto, więc jesteś panem sytuacji. Nawet w Pieniny możesz się wybrać :o :o :o :o
Ja byłam w Szczawnicy kilka lat temu latem z rodziną i zachwyciłam się możliwościami jakie tam są. Dawniej jeździłam w Tatry, ale teraz chyba dla mnie za wysoko....
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ja kocham góry wogole,a Tatry w szczególności,tylko zima nie bardzo można polazic.Ale napewno,jeśli tylko znajdzie się czas wolny,pojadę do Zakopca,bo wiele lat tam nie byłem.Hmm ,z Żegiestowa nie jedzie się przypadkiem do Zakopanego przez Szczawnica??? : :lol: :lol: :lol:
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:shock: Oj chyba się jedzie :lol: :lol: :lol: .
Ja-ga
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

:roll: Tatry są przepiękne. Byłam nie jeden raz i nawet zdobyłam Rysy, chociaż chodziłam dla pięknych widoków, a nie wyczynowo. Też dawno tam nie byłam..... Dolina Małej Łąki, Roztoki, Czerwone Wierchy, Gęsia Szyja, Świnica, Zawrat, Tatry Zachodnie.....Wszędzie pięknie. O tej porze zbyt daleko nie powędrujesz, ale nawet Kościeliska warta odwiedzenia :P lub Kasprowy w górę pieszo, na dół kolejką. ;)
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Witam i Gratuluję Pięknego miejsca na kurację :) co do podróży z Żegiestowa do Zakopca to najbliżej i najwygodniej jest przez Słowację-chyba że celem ma być Szczawnica,Pozdrawiam i Miłego Pobytu Życzę :)
Briant
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Ooo widzę,że jesteś obeznana z tematem,super :D Ja niestety na Rysach nie byłem,ale pozostałe szczyty mam zaliczone,no i Czerwone Wierchy kilkukrotnie zlazilem.Szkoda,że to nie jest pora roku na długie wędrówki,ale co tam,pojadę latem na kilka dni i nadrobie :D
ODPOWIEDZ