Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Za parking płaciłem 60 parę złotych więc nie jest to duży koszt.Z internetem nie miałem problemów,mieszkałem na 2-piętrze od strony górnika.Kto jedzie samochodem warto wziąć żelazko (deska do prasowania na korytarzu )oraz dzbanek do gotowania,bo jest jeden na dwa pokoje.Piszę oczywiście o studio 1+1 ,jest jeden minus-ciężko odrobić sobotę.
Witaj internet w Sanvicie jest darmowy.
Palenie jak wszędzie jest zakaz w budynku to oczywiste na balkonie? a nie zapachnisz pokoju?
Winda jest i nawet są stoliki na dworze przed budynkiem i ławki od strony barku na zewnątrz .
Pozdrawiam