Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Byłam w Jubilacie, wspaniałe zabiegi i w pokojach ok po remoncie, pokoje głównie 2 osobowe.Jest komora KRIO, trzeba mieć strój za 80 zł(chyba) lub warto wziąć swój. Zabieg wart grzechu jeśli możesz z niego korzystaj.Poza tym chodzenie poza ośrodek ale warto np. do Wojciecha na perełki lub basen. W Jubilacie hydromasaż wspaniały. Wszystko blisko, ja byłam we wrześniu był upał to zabiegi poza nie przeszkadzały. Jedynie jedzenie srednie, ale po interwencji okazało sie że może być lepsze. Personel bardzo przyjazny.
Życzę miłego pobytu.
Cześć. Dostaniesz pismo z NFZ z określeniem przybliżonego terminu. To jest bardziej wiążące niż dedukowanie czegokolwiek ze spadających (lub rosnących) numerków w internecie.
Agnieszka Irena coś Ci się chyba pomyliło z tym pismem. Dostanie już tylko skierowanie że jedzie w wyznaczonym terminie w określone miejsce. Od tego jest przeglądarka, gdzie śledzi się upływającą kolejkę, albo trzeba dzwonić do NFZ i tam powiedzą a o spodziewanym terminie wyjazdu. Ja nigdy dotąd nie dostałem żadnego pisma poza tym, że zostałem zkfalifikowany na leczenie.
tekla bacha 2019 pisze: 02 kwie 2019 14:38
witam , wybieram się do sanatorium nr . w kolejce 10 026 na dziś..oddział mazowiecki.
może ktoś , coś , kiedy możliwy wyjazd reumatologia
A tak to nie wiem po co założyłaś ten temat skoro w momencie zakładania 3 tematy niżej był taki sam w którym można poczytać o tym co chcesz wiedzieć : Mazowiecki NFZ - z jakim numerkiem przydział?