Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Gienia, biskup coś mówił, że ta tradycja jest od chyba trzech lat, ale nie jestem pewien, zapytam swoje koleżanki, z którymi byłem. Może lepiej słyszały. Był w trakcie uroczystości jeszcze apel zaginionych, w którym wymieniono między innymi ORP Orzeł i i prom Heweliusz. Było tych statków i kutrów rybackich bardzo dużo.
GIENIA pisze: 06 lis 2018 08:23
... ale byłam w tym okresie co Ty i o tej mszy nic nie słyszałam chętnie poszłabym ..... czyżby wtedy jej nie było
Marynarskie Zaduszki to tradycja sięgająca lat siedemdziesiątych ubiegłego wieku. Zapoczątkowaną przez marynarskie rodziny dziś kontynuuje Klub Stella Maris oraz Duszpasterstwo Ludzi Morza. Więcej o tegorocznych obchodach znajdziesz tutaj >>> http://www.iswinoujscie.pl/artykuly/57018/
Latem msza na plaży była odprawiona w intencji rozpoczynającego się sezonu wakacyjnego. Frekwencja była niewielka, ale z pewnością konkurencją był Mundial w Rosji i mecz Polaków z Senegalem
Gienia, faktycznie ta uroczystość odbywa się już od 30 lat. Na tej ci ja byłem frekwencja była bardzo duża. Krzyż ze zniczy jest do dzisiaj na plaży. Jest to niezapomniane przeżycie, tu masz rację. Dzisiaj pogoda również extra, świeci słońce i na zabiegi chodzimy w samych bluzach. Pozdrawiam
W Świnoujściu nadal wymarzona pogoda, słońce i bez wiatru. Na plaży cieplej niż na promenadzie. Dzisiaj w południe trzy dziewczyny zażywały kąpieli w morzu i spędziły w wodzie ok. 15 min. Po wyjściu z wody nie wyglądały na takie co jest im zimno.
Witam, mam pytanie odnośnie internetu - czy w "Trzygłowie" zmieniło się coś w tym względzie. W ubiegłym roku z trudem można było skorzystać z niekodowanego dostępu do sieci, z DW "Karkonosze" - sygnał słaby, z kiepską szybkością transferu danych. Może Uzdrowisko Świnoujście zainwestowało w jakiś router dla "Trzygłowa"?
violet58 wiem, że jest internet przy gabinecie lekarza, ale jak działa nie wiem, bo korzystam ze swojego mobilnego w t-mobile. Jak się dowiem, to dam Ci znać.