Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Mi wystarczy że w duchu będzie czuł się młodo i nie będzie siedział tylko w pokoju by można było wyskoczyć z kimś na jakiś spacer czy do kogo się odezwać może na jakąś wycieczkę jechać.
Rafifi pisze: 28 gru 2019 21:49
Witam kolego ja byłem w lutym 2019 a teraz jadę marzec2020 i ja mam 32l więc lata nie majom. Reguł w iwoniczu zdrój som dobre balety pozdr
Madatwn pisze: 27 gru 2019 19:10
To widzę że nie tylko ja jadę pierwszy raz ale sanatorium kojarzy mi się z większym przedziale wiekowym od 40 a nie dla takich młodych jak ja