Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
andzio
To dobrze, że jest dobrze Jakie masz zabiegi przepisane i czy zadowolony jesteś z nich? Pozdrawia ........Acik61 (nie Ecik ) z pok.226 na poprzednim turnusie
Witam.Własnie skończyłam turnus.Do Osieczka dotarłam komunikacją publiczną,najpierw do Warszawy Zachodniej, pózniej PKS do Grójca,potem PKS do Pniew,a z Pniew odbiera busik z ośrodka.Przyjęcie bardzo sprawne,pani z recepcji miała już wydrukowane karteczki z nr pokoju i turą posiłku,poprosiłam o zmianę tury na drugą i miła pani to uczyniła.Potem wizyta u pielęgniarek(tu już tak szybko nie poszło),a potem lekarz.Wizyta u lekarza trwała średnio 5min,w ogóle nie zainteresowany dokumentacją medyczną.Pokoje dosyć duże,z trzech stron drogi,mój znajdował się od strony sadu i to jest najgorsza opcja,z powodu nagminnych oprysków.W pokoju znajduje się czajnik i dwa kubki,sztućce i talerzyk trzeba mieć swoje.Parking na terenie ośrodka płatny 300 zł,po drugiej stronie u rolnika 200 zł,telewizor płatny 150 zł,przedłużacz czy lampkę nocną można wypożyczyć na recepcji za kaucją.Baza zabiegowa taka jak w każdej przychodni plus kriosauna.Brak basenu,30 wybrańców raz w tygodniu było dowożonych na basen do Grójca,ja do nich niestety nie należałam.Na plus każdy ma swojego fizjoterapeutę i prawie każdy masażystę.Pranie w miskach(poprosić o miskę p.sprzątaczkę,zostawi na cały turnus).Lodówka znajduje się na pierwszym i drugim piętrze,suszarki na każdym,a także sznurki na dworze.Na temat okolicy nie będę się rozpisywać,gdyż od poprzednich wpisów nic się nie zmieniło.W razie pytań chętnie odpowiem.
Do opisu Osieczka można dodać: rzadko spotykane bańki próżniowe na fizjoterapii, do sklepu i kościoła 3,2 km, ciasna stołówka pełniąca również rolę świetlicy, słaby zasięg niektórych sieci komórkowych. Z atrakcji: las,zalew, plaża, bistro Duet, restauracja Młyn i U r o c z y s k o jako miejsce tańców.