Pierwszy wyjazd do sanatorium,prosze o pomoc.
Re: Pierwszy wyjazd do sanatorium,prosze o pomoc.
-
robert52
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 kwie 2016 12:49
- Oddział NFZ: Wielkopolski
- Staż sanatoryjny: 2
W pierwszym dniu zabiegów niema bowiem turnusy zaczynają się od 12 lub 14 godziny jest tylko wstępne badanie i rozpiska zabiegów.Ewela01 pisze:podpinam sięczy w dzień przyjazdu jest taki ładniejszy dzień czy odrazu są zabiegi?
- Samosia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 lut 2017 21:58
- Oddział NFZ: Śląski
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
No nie zawsze...gdyż przy przyjęciu zostaje wyznaczona wizyta u lekarza i godziny przyjęć są o różnych porachEwela01 pisze:super. czyli można pojsc zwiedzac po obiedzie ☺
- Anna-K
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 01 lip 2014 19:20
- Oddział NFZ: Małopolski
- Staż sanatoryjny: 9
Większość sanatoriów przyjmuje już od rana,mimo,że na skierowaniu jest wyznaczona godzina południowa.
- Samosia
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 09 lut 2017 21:58
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 2 razy
Wiesz jeśli będziesz mieć szczęście i będą już wolne pokoje i Pani w recepcji będzie mieć dobry humor to dostaniesz pokój od ręki ale....no właśnie i tu jest malutki problemik bo może być zupełnie przeciwnie i wtedy trzeba będzie siedzieć i czekać np.do godz.14.00 bo tak rozpoczyna się przyjmowanie nowych kuracjuszyEwela01 pisze:Tak też powiedziała Pani z recepcji. Najlepiej być o 8.
-
zuza-zuza
- Bardzo Pomocny Kuracjusz

- Na forum od: 08 maja 2017 13:08
- Staż sanatoryjny: 4
Hmm, a ja na skierowaniu ma napisane, że mają mnie przyjąć w godzinach 00:00 do 24:00Samosia pisze:może być zupełnie przeciwnie i wtedy trzeba będzie siedzieć i czekać np.do godz.14.00 bo tak rozpoczyna się przyjmowanie nowych kuracjuszy![]()
![]()
- kuty
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 wrz 2012 18:03
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 10
- Podziękował: 5 razy
- Podziękowano: 9 razy
Z sanatorium z ZUS-u....zuza-zuza pisze:Hmm, a ja na skierowaniu ma napisane, że mają mnie przyjąć w godzinach 00:00 do 24:00Samosia pisze:może być zupełnie przeciwnie i wtedy trzeba będzie siedzieć i czekać np.do godz.14.00 bo tak rozpoczyna się przyjmowanie nowych kuracjuszy![]()
![]()
Też mam tak napisane...Heh...