Majowka

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Majowka

Post autor: forumowicz »

extra! ja tez kocham spacery! ale w maju mogę się wyrwać tylko na 5 dni,więc wybiorę gdzieś niedaleko,Ustroń lub Busko
anka3774
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 wrz 2011 18:43

Post autor: anka3774 »

MAX jedz do Buska :D
forumowicz

czemu Aniu do Buska?
anka3774
Aktywny Kuracjusz
Aktywny Kuracjusz
Na forum od: 21 wrz 2011 18:43

Post autor: anka3774 »

stare kąty odwiedzić:) wysłałam na poczte wiadomość:)
forumowicz

nic nie doszło! zmykam do centrum,miłego dnia! potem popiszemy
Zosia
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 29 gru 2009 15:33
Oddział NFZ: Podlaski
Podziękował: 16 razy
Podziękowano: 25 razy

Post autor: Zosia »

Witaj Selene ! Właśnie musiałam zrezygnować z weekendu majowego w Ciechocinku. Miałam rezerwację w willi York . Szkoda ,( bliska mi osoba zachorowała) bo może byśmy się spotkały :). Teraz coś planuję na czerwiec właśnie w Ustroniu dziś nawet trochę dzwoniłam ale z 1 os. pokojami w sanatoriach kłopot . Niektóre domy do września już nie przyjmują zamówień . W Muflonie znalazłam wolne pokoje ale to trochę daleko a Równicy nie bardzo lubię taki moloch . Ostatnio jak byłam w Ustroniu to mieszkałam w Zameczku - polecam wszędzie blisko , super szczególnie gdy się jest z kimś :)ale tym razem wybieram się sama a może ktoś ma jakieś ciekawe namiary a może ktoś się wybiera w tym terminie ? Serdecznie pozdrawiam i miłego wypoczynku :)
Awatar użytkownika
Selene
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 16 maja 2010 11:51
Oddział NFZ: Wielkopolski
Staż sanatoryjny: 12

Post autor: Selene »

Witaj Zosiu :)

Wprawdzie mam zarezerwowany Ciechocinek ale nie wiem czy się wybiorę. Coś chętnych nie ma w tym terminie.
Czerwiec w moim przypadku odpada, ponieważ będę już po artroskopii i będę mieć problem z chodzeniem.
Zosiu ale jak mówi przysłowie "co się odwlecze to nie uciecze" i zapewne spotkamy się na sanatoryjnym szlaku.

Pozdrawiam
Selene :)
Awatar użytkownika
Atina
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 19 sie 2011 09:29
Oddział NFZ: Pomorski
Podziękował: 54 razy
Podziękowano: 34 razy

Post autor: Atina »

Witajcie...czytam ,że myślicie o wypadzie do Ciechocinka....byłam tam w Wielkanoc.Kwiaty już tam kwitną :D i zegar...ruszył:)Kurort się zmienia na lepsze,odnawiają pomału dużo miejsc,park przy tężniach nowy projekt,park przy "Stodole"także...zmiany,zmiany na lepsze :)
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ