Łazienki Uzdrowiskowe Nr 1 / Szpital Uzdrowiskowy nr 1 Ciechocinek od 07-06-2024 do 28-6-2024

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 18 razy

Re: Łazienki Uzdrowiskowe Nr 1 / Szpital Uzdrowiskowy nr 1 Ciechocinek od 07-06-2024 do 28-6-2024

Post autor: alka50+ »

Strapper .... :lol: teleportowć do Kołobrzegu...jestem na Tak. :serce:

Miłych pobytów...w każdym miejscu :serce: :kwiat:
zorza
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2020 22:06

Re: Łazienki Uzdrowiskowe Nr 1 / Szpital Uzdrowiskowy nr 1 Ciechocinek od 07-06-2024 do 28-6-2024

Post autor: zorza »

Reasumując - dla każdego coś miłego! Ile osób tyle ocen, każdy ma swoje preferencje i tego się trzymajmy!
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 35 razy

Post autor: darek »

ok

To żeby nie wyszło ,że jestem aż taką marudą
Poproszę Zbyszka o tzw Rozpiskę i ukierunkowanie
Gdzie
Kiedy
Dlaczego
i najwazniejsze PO CO

Nieukrywam ,że byłem w Ciechocinku 2 x pierwszy raz około tygodnia wyceniałem uslugę
Fakt do 14-15 człowiek był 'zarobiony"
po południu a byla to jesień to obeszlismy Ciechocinek w ciagu 2 godzin
Oczywiście nie mogę teź twierdzić ,że Znam
Fakt 3-4 razy w roku jadę A-1 cała trasę i każdorazowo mam pit stop na kawie lub jem obiad u Gorala przy autostradzie
Nie wiem dlaczego Kawsnica jest kiszona z ogroma ilością OCTU
Oczywiście zaliczyłem tez teżnie jak i Festiwal Romski

Zbyszku przekonałes Mnie 11 miejsc gdzie można tańczyć ok oby tylko 2 strona była TOLERANCYJNA bo mnie słoń na ucho nadepnął :)
i Zero Rytmu

Mimo wszystko jestem zadowolny ,że w obiekcie w którym będe przebywał jest Basen Solankowy
nie ukrywam ,że BRAK mi tego rozruchu jaki Swego czasu w Perle swerwował ten ratownik ktory słuzył w obcej armii
oj dawał Chłop wycisk i 30 minut u niego na zajęciach to był Naprawde Miód
Fakt dobrał sobie grupe
Oby podobny był w łazienkach
Awatar użytkownika
ZbigniewMax
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 10 maja 2022 09:24
Oddział NFZ: Małopolski
Podziękował: 2 razy
Podziękowano: 10 razy

Post autor: ZbigniewMax »

a jak basen zamkną akurat,to co wtedy?
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

oj Zbyszku Ty mi az tak Żle życzysz
Cóż to będę Pierwszym który zabiegi będzie wykonywał w GRZYBKU
Myslę że jako Niepełnosprawny Dam radę uciec Strazy
Wszak w Coechocinku jest kilka miejsc gdzie mozna się ZGUBIĆ
zorza
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Hahaha! Super jest poczytać jak dwóch facetów wzajemnie się nakręca ; jeden prorokuje zamknięcie basenu , a drugi obiecuje że jako pierwszy kuracjusz wykąpie się w GRZYBKU ! Panowie jesteście super, z Wami napewno nikt nie będzie się nudził!!! : :lol:
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

oj Zorzo Zorzo

My ze Zbyszkiem nie nakręcamy się
Choć jestesmy przeciwnikami Politycznymi i nie tylko
On PREFERUJE....
A Ja ......
Ale mamy SWOJE LATA i sa granice ,których wobec siebie nie PRZEKRACZAMY

Nie ukrywam ,ze w zakresie Ciechocinka -Zbyszek vel Max może być moim Mentatorem
Bo zachwala Ciechocinek
Tak jak Ja Kołobrzeg
Zresztą zapewniam Cię ,że w pierwszym dniu będę podążał kierunkiem wyznaczonym przez Zbyszka
zorza
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Darku - zupełnie źle mnie zrozumiałeś, nie chodziło mi o to że przekraczacie granice względem siebie,albo że się nakręcacie na poważnie -wręcz przeciwnie- tak humorystycznie podeszliście do tematu , że wzbudziło to we mnie szczery uśmiech!!! Zapewniam Cię że obraz kapiącego się w GRZYBKU nikt nie wziąłby na poważnie! Ale jeżeli coś poszło nie tak to sorry!!!!
alka50+
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 sty 2015 11:50
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 5
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 18 razy

Post autor: alka50+ »

Darku...Zorza...Andrzej1955....Ciechocinek rozkwita czekając na Was.
Parada z koncertem na rozpoczęcie sezonu...na 200 lecie tężni i czegoś tam...zwał jak zwał...ważne, że się dzieje/ podglądam/i Piknik Rodzinny ...barwnie i kolorowo i oczywiście wesoło.....tak Ciechocinek ,,się obudził ,, i niech tak tam trwa.

Miłych pobytów...i oczywiście relacji od Was.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Myślę Alu
Że i w Ciechocinku uda mi się odnaleść choć czego nie ukrywam
Będzie mi brakować tego porannego rozruchu brzegiem morza i codziennego pilingu stóp
Nie ukrywam ,że teraz nawet podczas majówki musiałem zaliczyć te 500 metrów piaskiem
Normalnie STOPY jak u Niemowlaka Juliana.

Dziś nawet pozwoliłem sobie na PRZYPOMNIENIE i wg Pań -Pokoik Będzie czekał No chyba że
Ale Zagwarantowano Mi ew lokum u .....
Problemem może być Parking na terenie bo okazuje się że 90% kuracjuszy wszyscy przybędą Samochodami
No ale poinformowałem że posiadam tzw Niebieską Kartę i jest szansa na ..

Poinformowano mnie też ,że w tym roku jest Nowy projektant dywanów -i Mają być niespodzianki
ODPOWIEDZ