Ile razy byliście w sanatorium i które wspominacie najlepiej

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
forumowicz

Re: Ile razy byliście w sanatorium i które wspominacie najle

Post autor: forumowicz »

O tak tak :lol:
Ps.kaka nie pisz drukowanymi literami bo admin dzisiaj czuwa ,dostaniesz bana ;) :lol:
Awatar użytkownika
Bunia
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 06 gru 2011 20:19
Oddział NFZ: Zachodniopomorski
Staż sanatoryjny: 20
Podziękowano: 2 razy

Post autor: Bunia »

Wysowa to zagubiona perełka :D wśród uzdrowisk , Było cudownie tam odpocząć i poznać nowych wspaniałych ludzi , i oczywiście moje kobitki z pokoiku 8-) - serdecznie was pozdrawiam Bunia.
forumowicz

:D :D Witam,w ciągu 2 lat byłam 3 razy w sanatorium w Etnie w Kołobrzegu.(wypadek w pracy)Towarzystwo super....,zabiegi ok.W pażdzierniku jadę po raz 4.Tym razem będzie również wspaniale,wiele zależy od nas.Pozdrawiam.
Reniaczek06
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 28 kwie 2012 14:37

Post autor: Reniaczek06 »

Hej .Panie eMx;-)Nie byłes czasem w Podczelu?;-)
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 35 razy

Post autor: darek »

Cóż ostatni pobyt w Kołobrzegu w Sanatorium Willa Fortuna choć wspomnienia raczej nie dotyczą w/w obietu tylko Bardziej infrastruktury Gastronomiczno-kulinarnej Miasta Kołobrzeg po tylu pobytach odkrywałem i odkryłem wiele godnych polecenia Lokali
oraz Miejsc gdzie można wykonac zabieg ,którego BRAK czyli tzw Gimnastyki przy muzyce
Ale to już chyba należało nby zalożyc Nowy wątek
forumowicz

Hejka Dareczku,napisz gdzie jest najlepsza gimnastyka taneczna.Byłam w Kołobrzegu trzy razy,na zabiegi chodziłam,ale może znasz lepsze miejsca niż Bałtyk i San.Ciągle ten sam zestaw szlagierów ,znudził.Dyskoteka w AQwariusie to co innego,tylko trochę daleko od mojego sanatorium.Poleć coś,bo 11.10 jadę czwarty raz.Pozdrawiam,pa,pa.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 9 razy
Podziękowano: 35 razy

Post autor: darek »

"blondi"

Miejsc jak gustów gdzie się bawic w Kołobrzegu jest duzo
Osobiście Mnie nie przekonywuje Bałtyk ,moze to nie Moje ..klimaty
choc wiele Osob tylko tam "wykonuje gimnastykę taneczna"
Wiadomym jest ,że lokali w,ktorych mozna sie pobawic jest wiele ,ale kazdy znich ma jakies niedomagania ,sala za mala , brak klimatyzacji czy codziennie ten sam repertuar!!
Fakt wszyscy muzycy ktorzy graja niestety nie są Zbyt reformowalni i od kilku Lat graja to SAMO !
a co do Twego zapytania
Ustawiłbym ranking ,ktory w Naszej grupie wygladał nastepująco
1-San
2-Verano-d węgiel Brunnatny
3-Bałtyk
mozna dopisac rowniez Ikara czy Gryfa
Zada ktos pytanie a dlaczego te..
sa to największe lokale i zarazem i Duża rotacja a co z tym się wiąze zawsze moze się zdarzyc ,ze ODPALI Impreza :D
Awatar użytkownika
mercedes
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 02 mar 2012 13:58
Oddział NFZ: Warmińsko-Mazurski
Staż sanatoryjny: 17

Post autor: mercedes »

witam . nie miejsce nie czas ale ludzie tworza atmosfere ,co mi po apartamecie na karaibach jak bede sama , pozdrawiam
forumowicz

Dzięki Darek,wpiszę ten zestaw w swój terminarz.W kilku jeszcze nie byłam,nie omieszkam zajrzeć. :D :D :D
ricko1st
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 cze 2012 17:59

Post autor: ricko1st »

Witam!
Nie byłem jeszcze ani jeden raz, chociaż przy " moich problemach " ze stawem kolanowym wypadałoby pewnie być rokrocznie.
Teraz gdy uraz był na tyle poważny, że usunięto mi łąkotkę, lekarz prowadzący wypisał mi skierowanie do sanatorium ( niestety z puli NFZ-tu bo wszechwiedzący orzecznik w ZUS-ie był mądrzejszy niż mój lekarz i uznał mnie za zdrowego ), ale termin oczekiwania to " T Y L K O " dwa lata!!
Fajna sprawa, nie ma co do tego czasu to chyba sam zrehabilituję sobie " gnata " intensywnymi zajęciami służbowymi ( pracuje jako ratownik medyczny )
Wesoło pozdrawiam szczęśliwców bywających w sanatoriach co rok oraz tych cierpliwie oczekujących na " swój dzień wyjazdu " !
ODPOWIEDZ