LUBUSKI NFZ- czas oczekiwania

Tu umieszczamy tematy związane z kolejką i oczekiwaniem na wyjazd do sanatorium.
margolka63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 28 lip 2012 11:58
Oddział NFZ: Lubuski
Staż sanatoryjny: 2

Re: LUBUSKI NFZ- czas oczekiwania

Post autor: margolka63 »

Dziękuję Suszka, teraz ja będę trzymała za Ciebie kciuki, o dobry przydział na odpoczynek. Miłego dnia, pozdrawiam :-)
Awatar użytkownika
Suszka
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 19 gru 2024 14:37

Post autor: Suszka »

margolka63 pisze: 03 lut 2025 16:49 Suszka, polecą szybko nr w dół i czerwiec-lipiec pojedziesz :D
Wczoraj był pierwszy dzień pracy lubuskiego NFZ w miesiącu marcu i nastąpił spadek 347 numerów.
Numer na wczoraj 1929.
Jak tak dalej pójdzie to jeszcze zdążę pojechać z Tobą margolka63 :lol: :lol: :lol: A tak serio to myślę, że może już być maj. Jakiś czas temu czytałam artykuł w internecie, że okres oczekiwania na sanatorium w lubuskim NFZ ma w 2025 roku skrócić się do 6 miesięcy, czyli 2 miesiące krócej. Akcja naprawdę może nabrać tempa :!:
margolka63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witaj Suszka. Tak jak piszesz może być. Ja dostałam przydział po 6 miesiącach, koleżanka wczoraj przy Nr 560 dostała przydział na 05 sierpień Gryf Połczyn Zdrój, tak więc wszystko możliwe. Ja we wtorek ruszam z Zielonej Góry, koleżankę już mam bo wydzwoniła zwrot do Arki i już jest raźniej. Pozdrawiam Ciebie i życzę miłego dnia. Oczywiście trzymam kciuki :)
margolka63
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz

Witam Suszka. Jak tam z przydziałem, czy już jest?
ODPOWIEDZ