"Jutrzenka" - Wieniec Zdrój, Turnus ZUS, 06-2025 r.

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
IwonaZ
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 29 paź 2025 13:34
Oddział NFZ: Kujawsko-Pomorski
Podziękował: 1 raz
Podziękowano: 1 raz

Re: "Jutrzenka" - Wieniec Zdrój, Turnus ZUS, 06-2025 r.

Post autor: IwonaZ »

Opuszczam już to uzdrowisko - bardzo się cieszę. Opinie, które kuracjusze tu wygłaszają są skrajnie różne, ale co do jednego nieomal wszyscy, z którymi rozmawiałam są zgodni - ośrodek jest za duży i chodzi tu o liczbę osób natomiast wszyscy z obsługi przemili. Wszystko inne jest subiektywne. Nie spotkałam osoby, która mieszka w jedynce. W recepcji powiedziano mi, że należy w danym dniu przyjechać późno bo wtedy widać "niedojazdy", ale i tak szansa mała. Rozmawiałam z paniami, które przyjechały razem i chciały razem zamieszkać, ale zostały rozdzielone, dwie zamieszkały razem a trzecia zamieszkała z obcą osobą, która okazała się na szczęście bardzo sympatyczna.Ja tutaj na pewno nie wrócę, ale nikogo nie zniechęcam - trzeba przyjechać i samemu się przekonać. WESOŁYCH ŚWIĄT!!
ODPOWIEDZ