Zdecydowanie lubię mieć łazienkę tylko dla siebie
wspólny wyjazd
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 20 mar 2020 22:12
- Podziękował: 21 razy
- Podziękowano: 72 razy
Re: wspólny wyjazd
-
Genever
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 maja 2022 06:44
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowano: 119 razy
Czasami warto zwyczajnie odpuścić. Dyskusję i przerzucanie się argumentami, tłumaczenie swojego sposobu myślenia i odczuwania. Nie chce mi się zwyczajnie, ot tak po ludzku wolę zająć głowę czymś innym.Kleinehexe pisze: 22 gru 2025 19:08 Czyli mam rozumieć Genever, że chodziło Ci o rozdrapywanie tematu stażu?![]()
Dziękuję![]()
Chciałabym bardzo żeby nie istniały podziały, niesprawiedliwości, ostatnio to już nawet wiadomości przestałam oglądać bo się ciągle przejmuję.. muszę sobie częściej głowę wietrzyć.
Miłego wieczoru dla wszystkich jutro zanurzam się w kuchni i wiecie co..to też fajny sposób na oderwanie od złych myśli, przynajmniej dopóki czegoś nie przypalę.
-
Genever
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 31 maja 2022 06:44
- Podziękował: 23 razy
- Podziękowano: 119 razy
Kruszynko...elegancko, że tak skromnie powiem.kruszynka pisze: 22 gru 2025 20:31 Temat wciąż emocjonujący.![]()
Zdecydowanie lubię mieć łazienkę tylko dla siebie![]()
DSC06354.JPG
Nikt się nie niecierpliwi za drzwiami, nie puka w drzwi
nie brzęczy
![]()
Ostatnio uwielbiam mieć cały niewielki metraż dla siebie a tu z reguły zawsze ktoś się pałęta.
-
kruszynka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 04 lip 2021 22:24
- Podziękował: 406 razy
- Podziękowano: 86 razy
Racja racjaKleinehexe pisze: 22 gru 2025 20:50 KruszynkoK, nie Ty jedna, a nawet śmiem twierdzić, że większość tak ma. A pamiętaj, że to ja mam patent na sprawiedliwość.
![]()
![]()
-
kruszynka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 04 lip 2021 22:24
- Podziękował: 406 razy
- Podziękowano: 86 razy
Skromnie ,że tak powiem jednakGenever pisze: 22 gru 2025 21:17Kruszynko...elegancko, że tak skromnie powiem.kruszynka pisze: 22 gru 2025 20:31 Temat wciąż emocjonujący.![]()
Zdecydowanie lubię mieć łazienkę tylko dla siebie![]()
DSC06354.JPG
Nikt się nie niecierpliwi za drzwiami, nie puka w drzwi
nie brzęczy
![]()
Widzę, że obie lubimy srebro
Ostatnio uwielbiam mieć cały niewielki metraż dla siebie a tu z reguły zawsze ktoś się pałęta.
Ach jak ja kocham nawet mieć metraż malutki ale sama
Tylko że cos się też plącze eh ...nooo
Czyli coś nas łączy
-
Gość
Tak , tak , masz rację , jak zawszeKleinehexe pisze: 22 gru 2025 19:11Widzisz Edwardo, właśnie o to mi chodzi, że nie każdy tu zagląda codziennie, a niektórzy raz na parę lat i nie są tak zorientowani w całej dyskusji. Ale chyba od tego jest forum publiczne, by każdy mógł wypowiedzieć swoje zdanie, a mówienie komuś kiedy ma skończyć dyskusję, a później samemu się ciągnie wywód jest trochę niefajne, zwłaszcza, że to nie pierwszy raz.
I jeszcze dodam, że każdy żyje swoim życiem, nawet jeśli wirtualnym, i chyba Ciebie nie powinno to interesować, a jednak jesteś bardzo zorientowany kto jest jedynym sprawiedliwym na tym Forum.![]()
-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

-
Kleinehexe
- Super Kuracjusz

Genever, przecież nikt Ci tego nie odmawia. Jak ktoś ma dość dyskusji, to ją kończy i już, jego wybór, jego decyzja. Nic mi do tego. A ja lubię dyskutować. Dlaczego więc ma mi ktoś tego bronić?Czasami warto zwyczajnie odpuścić. Dyskusję i przerzucanie się argumentami, tłumaczenie swojego sposobu myślenia i odczuwania. Nie chce mi się zwyczajnie, ot tak po ludzku wolę zająć głowę czymś innym