Gdzie sie bawić-tanczyć -Polecane osrodki

Tu można inicjować tematy niemieszczące się w zakresie innych kategorii.
Awatar użytkownika
Ramona2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 paź 2014 18:51
Oddział NFZ: Mazowiecki
Staż sanatoryjny: 8

Re: Gdzie sie bawić-tanczyć -Polecane osrodki

Post autor: Ramona2 »

Darku byłam w tym roku 2 razy w Krynicy (pobyty tygodniowe) w Ustroniu 21 dni i w Wiśle tydzień i w każdej z tych miejscowości bywałam w różnych lokalach ale nie narzekam na obsługę. Zależy to wszystko od ludzi, czyż nie tak. A na ich zachowanie prawdę mówiąc nie wielki mamy wpływ. Możemy oczywiście nie odwiedzać więcej tych lokali.
Może rzeczywiście za dużo bywałeś w Kołobrzegu. Każdy jeździ gdzie lubi.
Awatar użytkownika
darek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 16 lut 2012 20:21
Oddział NFZ: Śląski
Staż sanatoryjny: 0
Podziękował: 13 razy
Podziękowano: 84 razy

Post autor: darek »

Ramona
Ja w lokalach takich bywałem niejednokrotnie.
Ale opisywane przez zemnie Przypadki miały miejsce podczas Nieoficjalnego spotkania forumowego w Busku Zdroju na którym przy jednym stole bo sam zamawiałem U Pani Kierownik Obiektu Było ponad 10 osób Udzielających się na forum i około kolejnych 10 nie zalogowanych ,ale Znających się .
Fakt przy Naszym BIESIADNYM stole jak przy innych nie lał się alkohol ot Piwo , jakiś drink czy woda.
Może właśnie może dlatego doszło do malutkich scysji , bo nie może być ,że jedna osoba 2 x płaci za to samo.
To w tym wszystkim było najsmutniejsze .
Zresztą kilka osób potwierdziło ,że personel bardzo się myli na nie korzyść klienta,
Cóż sami stracili a My wybraliśmy lokal gdzie byla mila atmosfera
a z drugiej strony być i nie zaliczyć WSZYSTKICH lokali to co kiedyś Wnukom byśmy mieli opowiadać ;)
Awatar użytkownika
Ramona2
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 18 paź 2014 18:51
Staż sanatoryjny: 8

Post autor: Ramona2 »

Masz rację Darku nie można pozwolić się oszukiwać. Są różni ludzie co jak maja okazję oszukać to oszukują. Trzeba to tępić. Jak raz zostajemy oszukani to na pewno juz tam nie pójdziemy i nikomu nie polecimy tego lokalu.
Trzeba mieć wspomnienia z pobytów w różnych miejscach( dobrze by było, żeby to były miłe wspomnienia)i jak mówisz opowiedzieć je wnukom.
Awatar użytkownika
medi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2011 15:26
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: medi »

darek pisze:.....a z drugiej strony być i nie zaliczyć WSZYSTKICH lokali to co kiedyś Wnukom byśmy mieli opowiadać ;)
Pięknie powiedziane :D
ODPOWIEDZ