Uniejów 19.02.2013

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
forumowicz

Re: Uniejów 19.02.2013

Post autor: forumowicz »

Sorki ,że sie wcinam ;) jedyneczki się sprawdzaja w sanatorium i selekcja przy doborze znajomości...bo o przyjażniach na smierć i życie trudno chyba mówić.A czym mniej mówimy o sobie tym lepiej ,dla wszystkich :lol: :lol: Pozdrawiam i miłych pobytów wszystkim życzę.
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 lut 2013 13:01

Post autor: eleri »

Kruszyno masz racje takie znajomości są tylko na chwile. Jedynki wiem że są fajne ale tam niema jedynie 2 i 3 pozdrawiam
forumowicz

Post autor: forumowicz »

Teraz wiem dlaczego jesteś ostrozna ;) hm .Pozdrawiam cieplutko :)
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

ja też pozdrawiam domyślam się że przeczytałaś wszystko i widzisz jacy są ludzie odezwę się jak będę w Uniejowie i napisze i napisze kogo trafiłam w pokoju
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Jeszcze raz proszę o kontakt osoby jadące w tym terminie 8-) 8-) 8-) 8-)
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 22:07
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: agat »

Witaj Eleri 8-)
w tym samym czasie co Ty do Uniejowa jedzie moja koleżanka i też z ZUS. Z pewnością się spotkacie. Jak mi wiadomo to właścicielem instytutu zdrowia człowieka jest ta sama osoba co instytutu zdrowia człowieka w Wysowej, więc nie ma obaw co do jakości bazy noclegowej, socjalnej i rehabilitacyjnej. Resztę zaś tworzą sami ludzie.
Pozdrawiam i życzę miłego i oczywiście owocnego pobytu. Co do wyjazdu to tylko Wam pozazdrościć. ;) ;)
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Dzięki myślałam już że będę sama w tym Uniejowie dlaczego koleżanka nie wchodzi na forum a może wiesz coś więcej o tym sanatorium Eleris pozdrawiam :D :D :D :D :D
Awatar użytkownika
agat
Super Kuracjusz
Super Kuracjusz
Na forum od: 08 mar 2012 22:07
Oddział NFZ: Łódzki

Post autor: agat »

Eleris 8-)
Koleżanka bardzo często wyjeżdża do sanatoriów (dla niej to już chyba 20 raz) i wychodzi z założenia, że i tak nie wiele zmieni wchodząc na NS.
Co zaś do samego sanatorium w Uniejowie to nie wiem czy wchodziłaś na ich stronę, wygląda OK. Ja zaś byłam właśnie z koleżanką w ubiegłym roku w Wysowej co prawda w Biawenie a nie w Instytucie zdrowia człowieka ale często bywałyśmy również i tam i naprawdę wrażenia super. :)
pozdrawiam Agat
halina
Nowy Kuracjusz
Nowy Kuracjusz
Na forum od: 19 sie 2012 00:07

Post autor: halina »

Kochani, ja byłam w sanatorium w Uniejowie we wrześniu ub.r. Szukałam tez informacji żeby się czegoś dowiedzieć o tym sanatorium i tak samo ja Wy starałam się tutaj kogoś znaleźć kto jedzie ( ale niestety, nie udało mi się ) lub kto tam był. Jechałam pełna obaw, ale niepotrzebnie. Napisałam na forum jak tam było ale moja wypowiedź została przeniesiona przez administratora do " opinie o sanatoriach ". Nie chcę tutaj jeszcze raz opisywać dlatego zapraszam na stronę " opinie o sanatoriach " :D . Pozdrawiam wszystkich wyjeżdżających i życzę miłego pobytu :) Nadmienię, że ja byłam bardzo zadowolona z wyjazdu i gdybym miała wybierać, to bym chciała pojechać tam jeszcze raz ;)
Ostatnio zmieniony 10 lut 2013 22:07 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: Przeniesiono tutaj: http://www.forum.nasze-sanatorium.pl/viewtopic.php?f=3&t=4085
eleri
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Jak ona to robi że tyle razy była w sanatorium :?: :?: :?: :?: :?:
ODPOWIEDZ