Orlik Ustroń
Re: Orlik Ustroń
- Fionka
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 09 mar 2015 18:09
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 2
Masz racje zadzwoń i się upewnij ale dla osób niepełnosprawnych posiadających kartę parkingową wg. przepisów parking powinien być bezpłatny na wyznaczonych do tego miejscach .Każdy ośrodek powinien takie miejsca posiadać a w razie zbyt dużej ilości osób uprawnionych powinien udostępnić inne miejsca we właściwy sposób je oznaczając .beti4514 pisze:Dziękuję pięknie ,tak zrobię zapytam ,zadzwonię trochę bliżej wyjazdu
- Maryann
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 21 kwie 2017 17:42
- Oddział NFZ: Łódzki
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękował: 1 raz
- Podziękowano: 3 razy
- adiutantka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 gru 2015 15:21
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 6
- Joni123
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 cze 2017 07:57
- Podziękowano: 1 raz
Asig napisz proszę jak wrócisz! Będzie to chyba najnowsza opinia, jak sądzę bardzo ważna dla przyszłych wyjeżdżających.asig pisze:Witaj. Mam skierowanie ZUS-owskie do Orlika na 31 lipca 2017 r. Jak myślisz da się wytrzymać ?
Wszystko może się zmienić w bardzo krótkim czasie, więc kto wie? może będzie inaczej jak w opisie wyżej..
oczywiście napiszę po powrocie....albo nawet w trakcie bo chyba wezmę laptopa...Joni123 pisze:Asig napisz proszę jak wrócisz! Będzie to chyba najnowsza opinia, jak sądzę bardzo ważna dla przyszłych wyjeżdżających.asig pisze:Witaj. Mam skierowanie ZUS-owskie do Orlika na 31 lipca 2017 r. Jak myślisz da się wytrzymać ?
Wszystko może się zmienić w bardzo krótkim czasie, więc kto wie? może będzie inaczej jak w opisie wyżej..
- Joni123
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 22 cze 2017 07:57
- Podziękowano: 1 raz
- adiutantka
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 08 gru 2015 15:21
- Staż sanatoryjny: 6
beti4514 pisze:Witam Was w tym temacie , dzwoniłam dziś do Ustronia" Orlik" i okazało się że będę zakwaterowana w ośrodku "Daniel " dowiedziałam się od miłej pani że są pokoje dwuosobowe ,nie ma rezerwacji ,telewizor w pokoju ,w-f tylko w holu na dole a parking bezpłatny ...no i z mojego podglądu na mapie jest to ośrodek na" końcu świata " ...ciekawe jak będzie ,zaczynam 7 lipca...pozdrawiam wszystkich
hejka czy Ty jedziesz z ZUS czy z NFZ???