Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Andrzeju kawa w Busku w czerwcu ...czemu nie A może tak ...nasz ulubiony złocisty płyn Może zbierze się fajna ekipa , która zamiesza w wiadomym apartamencie
Gosica część Forumowiczów kilkakrotnie było już na spotkaniu w Busku - miasto to mamy obcykane Szkoda, że tak późno się ujawniłaś, ale ...lepiej późno niż wcale Zapraszamy na kolejne, forumowe spotkanie
Jest mi niezmiernie miło że tak wielu osobom tak smakuje kawa w Busku ja się dostosuję,jestem od 22.06 do 17,07 i mogę pić w tak doborowym towarzystwie codziennie,i to nie jedną
witam andrzej1955 byłem w Zbyszku luty-marzec informacje mam w miarę swierze ,warunki w pokojach nie odbiegają od sanatoryjnych standardów ,kuchnia smaczna porcje przyzwoite z dolewką zupy też nie było problemu ,z doborem zabiegów lekarz nie było kłopotu oczywiście mieszcząc się w limicie ,baza zabiegowa upychana w każdą wolną przestrzeń trochę przestarzała zwłaszcza kąpiele ,miało to ulec zmianie po świętach cały budynek miał byc zamknięty na cały turnus kąpiele miały nowe pomieszczenie powinno się zmienic na lepsze ,kłopoty były z komunikacją w budynku z jednego skrzydła do drugiego można przejśc tylko jednym wąskim korytarzem ,brak także kawiarenki czy jakiegoś miejsca gdzie poza pokojem można było usiąśc i porozmawiac zwłaszcza dla osób starszych ,wiosną czy latem to nie będzie problem bo blisko park i inne atrakcje a poza tym dobre towarzystwo zrekompensuje wszelkie niedogodności