Busko-Zdrój san.Zbyszko

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Re: Busko-Zdrój san.Zbyszko

Post autor: Lewek »

Andrzeju kawa w Busku w czerwcu ...czemu nie :D A może tak ...nasz ulubiony złocisty płyn ;) Może zbierze się fajna ekipa , która zamiesza w wiadomym apartamencie ;) :lol: :lol: :lol:
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Oddział NFZ: Łódzki
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Lewku w czerwcu to może i mnie się uda.Oj tak bym chciała do Buska :roll: Może Noc Kupały w Busku :D
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Staż sanatoryjny: 10
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Bardzo mnie to cieszy że Busko ma magię....przyciągania :D Wszyscy bardzo mile widziani :!: :!: :!:
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Ja zawsze chętna, tylko wiecie ... :roll: :roll: :roll: muszę znać konkretny termin z dużym wyprzedzeniem :?
Jeśli Noc Kupały to już trzeba się umawiać ... ;)
Gosica33
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2014 19:49
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Gosica33 »

Miło słyszeć takie pozytywy na temat mojego rodzimego miasta, służę informacją gdyby była potrzeba :-)
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum

Gosica część Forumowiczów kilkakrotnie było już na spotkaniu w Busku - miasto to mamy obcykane :D Szkoda, że tak późno się ujawniłaś, ale ...lepiej późno niż wcale ;) Zapraszamy na kolejne, forumowe spotkanie :D
Awatar użytkownika
Princi
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 17 cze 2014 16:28
Oddział NFZ: Mazowiecki
Podziękował: 5 razy

Post autor: Princi »

Przepraszam,że nie na temat bo w sanatorium Zbyszko niestety nie byłam :roll: ale .......kiedy do Buska na spotkanko :) ;)
Awatar użytkownika
Fionka
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 09 mar 2015 18:09
Staż sanatoryjny: 2

Post autor: Fionka »

Princusiu taki termin co by i wieśniaczka siary zażyła.Do pracy wrócę 1 06. to może tak ok 23.Dwie pieczenie upiekę Bo wtedy mam urodziny :lol: :lol:
Awatar użytkownika
andrzej1955
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 27 sty 2011 16:52
Podziękowano: 5 razy

Post autor: andrzej1955 »

Jest mi niezmiernie miło że tak wielu osobom tak smakuje kawa w Busku ;) ja się dostosuję,jestem od 22.06 do 17,07 i mogę pić w tak doborowym towarzystwie codziennie,i to nie jedną :D
Bodzio18
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 11 kwie 2014 12:17

Post autor: Bodzio18 »

witam andrzej1955 byłem w Zbyszku luty-marzec informacje mam w miarę swierze ,warunki w pokojach nie odbiegają od sanatoryjnych standardów ,kuchnia smaczna porcje przyzwoite z dolewką zupy też nie było problemu ,z doborem zabiegów lekarz nie było kłopotu oczywiście mieszcząc się w limicie ,baza zabiegowa upychana w każdą wolną przestrzeń trochę przestarzała zwłaszcza kąpiele ,miało to ulec zmianie po świętach cały budynek miał byc zamknięty na cały turnus kąpiele miały nowe pomieszczenie powinno się zmienic na lepsze ,kłopoty były z komunikacją w budynku z jednego skrzydła do drugiego można przejśc tylko jednym wąskim korytarzem ,brak także kawiarenki czy jakiegoś miejsca gdzie poza pokojem można było usiąśc i porozmawiac zwłaszcza dla osób starszych ,wiosną czy latem to nie będzie problem bo blisko park i inne atrakcje a poza tym dobre towarzystwo zrekompensuje wszelkie niedogodności
ODPOWIEDZ