Śląski Klub Żyrafy
- jacky6
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 05 mar 2014 14:39
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 8
- Podziękował: 34 razy
- Podziękowano: 36 razy
Re: Śląski Klub Żyrafy
eluunia pisze:Witam....ja sie z Wami spotkam ale nie w tym terminie bo jeszcze bede w sanatoriumale w czerwcu to bardzo chetnie ...przeciez to moje rodzinne strony
witaj,
cieszymy się z kolejnej członkini...
a klub to nie tylko jedno spotkanie ...
- jacky6
- Przyjaciel forum

Śląski Klub Żyrafy
Co prawda regulamin klubowy nie został jeszcze skierowany do zespołu redakcyjnego ale jedno jest pewne - że Śląski Klub "Pod Żyrafą" pozostanie otwarty dla osób towarzyszących ( z wyłączeniem osobników "w stanie wskazującym na" ) oraz przedstawicieli innych regionów ...Max pisze:Mix i Max to podobno dwie postacie.
-
anusiaa
- Super Kuracjusz

- Na forum od: 28 sty 2012 20:52
- Staż sanatoryjny: 4
- Podziękowano: 1 raz
- jacky6
- Przyjaciel forum

Śląski Klub Żyrafy
Lada chwila przyjdzie Pani Personalna.anusiaa pisze:Witam serdecznie.Poproszę o zapisanie mnie też do tego klubu ,niestety 17.05. nie mogę dołączyc do was.Pozdrawiam
Uzupełni listę obecności.
Ponadto tematyka terminu / terminów pozostaje nadal otwartą....
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Staż sanatoryjny: 3
Fajnie, że coraz więcej osób chętnych na spotkania
Ja już odliczam dni
- jacky6
- Przyjaciel forum

Śląski Klub Żyrafy
agunia3 pisze:Pani Personalna? A która to?![]()
dedykacja od
agunia3 pisze:No to może wstępna lista?
1. Smuga
2. Agunia3
3. Andrzej1955 + ktoś
4. Jacky6 - będziesz ?
7. Mix
8. Max
9. Ewasz
10. Rybka - na 99%
agunia3 pisze: Fajnie, że coraz więcej osób chętnych na spotkaniaMyślę, że termin na 17 nie ulegnie zmianie. I mam też nadzieję, że takie spotkania będą przynajmniej kilka razy w roku
Wiadomo, że nie zawsze każdemu będzie pasować termin więc będzie okazja aby spotykać się częściej - w zależności od chęci i wolnego czasu...
choćby nawet 3 - 4 persony się zgłosiły to już będzie sukces, od czegoś trzeba zacząć ...
17 - 7 = 10agunia3 pisze: Ja już odliczam dni![]()
- agunia3
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 23 wrz 2012 18:17
- Staż sanatoryjny: 3
Cieszę się, że jest tak dużo chętnych - naprawdę jak na pierwsze spotkanie Klubu to dużo
- jacky6
- Przyjaciel forum

Śląski Klub Żyrafy
Czas spotkania - nie tylko nie jest sztywny ale jedynie propozycją do dyskusji oby nie za długo trwającej.
Natomiast chcialem dodać, że ów charakterystyczny punkt spotkania jest miejscem zbornym z którego powinniśmy się przemieścić do jakiejś symbolicznej kawodajni, względnie naparzalni teju.
Nie bylem tam - w tamtej okolicy całe lata, może ktoś zacznie podpowiadać miejsce konsumpcyjne ?
Korzystam z okazji i podaję kolejne informacje.
Skomunikowanie do przystanku "pod Żyrafą".
1. tramwaj - tuż obok jest przystanek tramwajowy, nie jest sztuką zgadnąć, że jadą tam "pociągi miejskie" kursujące między Katowicami a Chorzowem.
2. samochód osobowy - zweryfkowałem swoją wiedzę z czasu tranzytowania ulicą Chorzowską - bo tak się zwie - zajrzalem do View Streeta Wujaszka Google i przejechałem się obok a także skręciłem na skrzyżowaniu vis a vis Panny Żyrafy w ulicę Piastów prowadzącą do Osiedla Tysiąclecie. Przypuszczam, że jakieś miejsce dla zaparkowania swojego pojazdu na Piastów każdy znajdzie a potem przespaceruje się "pod Żyrafę"...
To dodatkowo nawodzi mi myśl, że ewentualne uczestniczki / uczestnicy mogliby się spóźnić i dołączyć do konsumujących sfiliżankowane napoje...
hejka
-
forumowicz