KRYNICA- BESKID

Forum na którym możemy wyrazić swoją opinię na temat ośrodka, w którym byliśmy. Podziel się z innymi wrażeniami o sanatorium, szpitalu uzdrowiskowym. Zapytaj kuracjuszy jak było podczas ich turnusu. Jakie mieli warunki zakwaterowania i zabiegi rehabilitacyjne.
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Oddział NFZ: Świętokrzyski
Staż sanatoryjny: 4

Re: KRYNICA- BESKID

Post autor: Lewek »

Sesil kiedy wyjazd? Mam niedługo komisję, chciałabym wybrać Krynicę, piękne miejsce. Niestety przerażają mnie opinie :( . Pozdrawiam :)
marylka1
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 01 kwie 2014 21:30

Post autor: marylka1 »

margot pisze:
marylka1 pisze:Ja jadę 15 lipca i już jestem przerażona opiniami. Krynicę kocham, ale jak takie będą warunki jak piszecie to masakra. Czekam na opinie tych, którzy sa lub będa w najbliższym czasie w Beskidzie. Pozdrawiam. W ubiegłym roku byłam w Lwigrodzie - super warunki (oczywiście z NFZ)
Marylka spokojnie , byłam rok temu i chętnie tam wrócę ...są dużo gorsze obiekty ...dziwne , że te negatywne opinie piszą ludzie , którzy tylko raz są logowani na forum i później cisza . Myślę , że od maja 2013 roku wiele się nie zmieniło .
Udanej kuracji i miłego pobytu :kwiat: :kwiat: :kwiat:

W Krynicy byłam w sanatorium: Nowe Łazienki Mineralne, Stary Dom Zdrojowy, Lwigród. Z tych sanatoriów najlepsze (powiem super) warunki są w LWIGRODZIE. Ciekawa jestem czy po pobycie w BESKIDZIE rozczaruję się mile (wbrew negatywnym opiniom) czy pozytywnie. Jest jeszcze czas na zmianę sanatorium, ale ja kocham Krynicę. Byłam w Krynicy z 10 razy. teraz też mogłam wybrać miejsce i wybrałam właśnie Krynicę
Pozdrawiam odpoczywających teraz lub będących wypoczywać
Awatar użytkownika
sesill
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 20 lut 2013 19:10

Post autor: sesill »

Rozpoczynam turnus od 9 kwietnia :D
Awatar użytkownika
Lewek
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 22 lip 2012 20:17
Staż sanatoryjny: 4

Post autor: Lewek »

Sesil to już jesteś na walizkach ;) . Mam nadzieję, że będziesz miała okazję napisać swoje wrażenia odnośnie tego sanatorium. Życzę miłego pobytu, pięknej pogody i super towarzystwa :) . Pozdrawiam
Awatar użytkownika
sesill
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

Dziękuję bardzo, faktycznie walizki w pogotowiu :P , z całą pewnością będę pisać na bieżąco jak to wszystko wygląda i przebiega :)
marylka1
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Też z iekawością czekam na informacje z BESKIDU. Życzę udanego wypoczynku 8-)
Awatar użytkownika
sesill
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz

:roll: :serce: :kwiat:
Awatar użytkownika
margot
W naszej pamięci
W naszej pamięci
Na forum od: 26 lip 2010 13:17
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 6

Post autor: margot »

Marylka ja tez bylam w Starym Domu Zdrojowym to tam oprócz klimatu i histori reszta to porażka . Do Beskidu chętnie wrócę bez zastanowienia -myślę , że dalszy mój komentarz jest zbędny. Pisałam już wcześniej moją opinię , a jeśli ktoś chce doszukiwać się negatywów to w Gołębiewskim też znajdzie.
MIŁEGO POBYTU :kwiat:
Gosica33
Pomocny Kuracjusz
Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 10 lut 2014 19:49
Staż sanatoryjny: 5

Post autor: Gosica33 »

sesil odpoczywaj, lecz się i używaj.... i daj znać na jaki grunt "padłaś". Falbany wyprasowane i na walizkach pewnie siedzisz, wiec miłego wypoczynku i oby wszystko było po twojej (naszej) myśli. ;)
marylka1
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

margot, masz rację, że w Starym Domu Zdrojowym było tak sobie. To samo moge powiedzieć o Nowych Łazienkach. Tam to dopiero masakra. Nie dość, że ciasnota, pokoje bez łazienek tylko umywalka to jeszcze smród w całym budynku. Margot, trochę mnie podbudowałaś pozytywnie
Pozdrawiam
ODPOWIEDZ