Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Witam i dziekuję za pamięć i kciuki.jak wypadła komisja nie oficjalnie będę wiedział jutro a oficjalnie za 2 tygodnie powiadomią pismem . Lekarze przynajmniej badali kazali pokazać wszystkie dokumenty. Przejrzeli całą swoją i moją dokumentację . ciśnienie podskoczyło mi po lekach 163 na 106 (mierzyli) myślę ,ze kciuki i Pamięć Wasza pomogła Calkiem inna komisja jak ta pierwsza czekam na orzeczenie . jeszcze raz dzięki