Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
No Franio byłam dzisiaj na spacerku pod Papiernikiem i powiem krótko - nie zazdroszczę - robi przygnębiające wrażenie i faktycznie tynk odpada .
Mam nadzieję, że wewnątrz jest lepiej.
Chociaż jak Ci dopisze towarzycho to wszystko zniesiesz prawda?
Gosia.... papiernik nie z papieru więc można przeprowadzić remoncik !!
a odn. towarzystwa hmmm to od nas zależy jaki sobie dobierzemy
-- sprawdź pocztę --- bo zaraz admin wywali ten wątek z foum---
pozdrówka dla wszystkich miłośników szczawnicy
witaj Gosiu ponownie, jednak mam kilka pytań dotyczących sanatorium Budowlani.Mianowicie, czy jest tak jakaś kontrola czasu dla kuracjuszy, np, że o 22 trzeba być w pokojach, albo w ośrodku, czy sa tam organizowane jakieś wycieczki w góry i po okolicy, czy każdy sam sobie czas zagospodarowuje jak chce. Aha i jak wyglądają pokoje, ja mam zarezerwowaną jedynkę ( mam mieć z balkonem) , czy jest czajnik, ręczniki jakieś szklanki, sztućce.pozdrawiam i życzę miłego pobytu.