Margot nie
Latka lecą
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
Re: Latka lecą
Podzielam Twoje zdanie Margotmargot pisze:Elciu wyrastają z zabawekeluunia pisze:...no własnie pani Olu brak mi wyobraźni...zastanawia mnie czasem fakt dlaczego faceci uganiają się za długonogimi brunetkami a żenią się z pulchnymi blondynkami ...czyżby oni nie potrzebowali później wizytówki![]()
![]()
-
forumowicz
-
forumowicz
- ewasz
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 10 mar 2014 20:44
- Oddział NFZ: Śląski
- Staż sanatoryjny: 5
- Podziękował: 47 razy
- Podziękowano: 52 razy
Ach Max botwinką też mogę się żywić długo, długoMax pisze:kocham:barszcz czerwony,botwinkę i zupy owocowe,resztę zup tez lubię.
I własnie z tej przyczyny robię ją do słoików i zimą jest istna uczta botwinkowa
- medi
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 22 lip 2011 15:26
- Oddział NFZ: Mazowiecki
- Staż sanatoryjny: 6
- Podziękował: 1 raz
- Asik
- Przyjaciel forum

- Na forum od: 18 wrz 2012 16:05
- Oddział NFZ: Pomorski
- Staż sanatoryjny: 3
Pani Aleksandro, zgadzam się z Panią, że jeżeli ktoś może sobie pozwolić na zatrudnienie osób do prac porządkowych to rzeczywiście nie musi rozdzielać tych prac między domowników. Natomiast ja napisałam coś innego. Jeżeli jednak wyraziłam nieprecyzyjnie swoje myśli to bardzo Panią przepraszam za wprowadzenie w błąd.AleksandraWroclaw pisze:Asik pisze:Nie każdego stać na zatrudnienie pani do porządków domowych. Można jednak rozdzielić prace pomiędzy domowników i już będzie znacznie łatwiej.
ale zaprzecza pani swojemu stwierdzeniu....po co rozdzielac prace miedzy domownikow ? skoro sa osoby ,które moga zatrudnic osoby do prac porzadkowych i z tego korzystaja? Po to sa f-my sprzatajace, a we Wrocławiu panie tym sie trudniace biorą 20-40zł/godz.