Rymanów Zdrój od 15.09.14

Planujesz wyjazd do sanatorium? Wyjeżdżasz do sanatorium, szpitala, chcesz się umówić z kimś kto również wyjeżdża w to samo miejsce w podobnym terminie? Chcesz dowiedzieć się co zabrać lub jak było? Tu możesz nawiązać kontakt.
Agniecha
Kuracjusz
Kuracjusz
Na forum od: 25 sie 2014 19:38
Oddział NFZ: Lubelski
Staż sanatoryjny: 0

Re: Rymanów Zdrój od 15.09.14

Post autor: Agniecha »

Witam!! Na ty forum znalazłam się przypadkiem :) Wpisując nazwę wyskoczyły mi posty, i już dużo wiem :D Zamierzam odpocząć od wszystkiego, doprowadzić się do lepszej formy, poznać fajnych ludzi i miło spędzić czas. Mam nadzieję, ze pogoda nam dopisze i humory też :D
Awatar użytkownika
zyrafa48
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Na forum od: 03 kwie 2014 10:12
Staż sanatoryjny: 1

Post autor: zyrafa48 »

I tak trzymaj. Czym jedziesz? Zastanawiałaś się już nad podróżą? Będziesz się starała o jedynkę, czy wolisz pokój dwuosobowy?
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Witajcie dziewczyny. Muszę wam powiedzieć, że niektórzy nawet mnie zaskakują swoim siedzeniem przed komputerem. Przeglądam wpisy robione w środku nocy , o 5 rano i późnym wieczorem. Mając 15 czy 20 tys. postów w ciągu kilku lat to naprawdę trzeba sporo czasu spędzać przed ekranem. Pozdrawiam
Agniecha
Kuracjusz
Kuracjusz

Prawdopodobnie pojadę bezpośrednim busem 8.15, a z pokojami to różnie :D Każdy ma swoje zalety i wady. Co będzie to będzie!! A Ty jak planujesz transport?
Awatar użytkownika
zyrafa48
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Witam,
myślałam o tym samym busie co Ty, ale...Chciałabym być w Rymanowie ok 6, 7 rano, żeby do śniadania "wybrać" pokój. Jedyne możliwe połączenie jakie znalazłam: wyjazd 22.45, jedna przesiadka (czas oczekiwania na drugi środek transportu ok. 2 h). Na stare lata zrobiłam się wygodna i ten busik podwożący pod same sanatorium jest ok, z drugiej strony drzemie we mnie duch przygody i... przeraża czterogodzinna jazda w ciasnym busiku (mam niewydolność żylną kończyn dolnych). Zarejestrowałam się na BlaBlaBla - strona na której ogłaszają się osoby jadące do określonej miejscowości, mające wolne miejsce w samochodzie. Jest propozycja do Rymanowa Z., ale wyjazd z Lublina o godz 8.40. Jeszcze nie wiem co wybiorę, ale oczami wyobraźni widzę już, jak czekam w środku nocy, totalnie niewyspana (w sobotę wielka impreza rodzinna), zmęczona, zakurzona i głodna na zapyziałym dworcu ponad dwie godziny i klnę w duchu siebie i swoją durną decyzję. Pozdrowionka
Awatar użytkownika
zyrafa48
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

przepraszam to strona BlaBlaCar
Agniecha
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj Żyerafko!! Ja na 99% pojadę busem , bo z kolei nie wyobrażam sobie zarwać tak nockę w drodze, ja na to jestem chyba już za stara ;)(46l.) Śpioch jestem :) i lubię... zasypiać przy tv :oops:
Awatar użytkownika
jan19557
Przyjaciel forum
Przyjaciel forum
Na forum od: 15 sie 2012 13:01
Staż sanatoryjny: 22
Podziękowano: 3 razy

Post autor: jan19557 »

Dziewczyny dworzec w Rymanowie jest po drugiej stronie ulicy 150 m od Kasztanowego , więc taszczenia walizek nie będzie. . Na waszym miejscu wybrał bym bla bla car. Szybciej wygodniej i zawsze można się zatrzymać co w przypadku busika jest raczej nie możliwe.
Agniecha
Kuracjusz
Kuracjusz

Witaj Janku!! może i wygodniej, ale ja bezpieczniej poczuję się w busie z ,,zawodowym" kierowcą niż z zupełnie obcą osobą. Tak już mam:) sama jestem kierowcą to wiem ile mnie kosztuje jazda z kimś innym-z całym szacunkiem dla pozostałych użytkowników dróg :D .
Żyrafkę przepraszam za literówki:) pozdrawiam
Awatar użytkownika
zyrafa48
Bardzo Pomocny Kuracjusz
Bardzo Pomocny Kuracjusz

Dzień dobry,
Agnieszko jesteśmy w tym samym wieku, (no ja troszeczkę starsza - patrz nick). Jak witać - pora mojego wpisu, jestem rannym ptaszkiem, budzę się o 5, 6 rano. Nie wiem jak będzie w sanatorium.
Na wyjeździe (dopiero wróciłam) przestawiłam się diametralnie, wstawałam o 9 rano (ale tam słońce wschodziło o tej godzinie).
Mi też zdarza się, że usypiam przy telewizorze, ale nie jest to moim zamiarem. Po prostu chce coś obejrzeć wieczorem i niestety...
Zamierzasz "mieć" telewizor w pokoju? Pozdrawiam Bożena
ODPOWIEDZ