Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Barbara61 to masz szansę na najświeższe informacje, bo podzielę się nimi tutaj tak jak inni, dzięki którym mój pierwszy wyjazd nie jest taki straszny. Pomocnych osób tutaj nie brakuje, o czym się osobiście przekonałam i postaram się odwdzięczyć tym samym
Maju słoneczny balkon to od strony wejścia Byłam w Róży na przełomie września i października ubiegłego roku i byłam bardzo zadowolona z tego sanatorium
Życzę Ci byś była tak zadowolona jak ja
Maju, będę czekała na Twoje wrażenia z pobytu w Róży. Wiem, że na forum są pomocni ludzie, bo decydując się na Różę brałam też pod uwagę opinie z NS. Jestem optymistką i pomimo że to mój pierwszy wyjazd z ZUS-em - wiem, że będę zadowolona z pobytu. Pozdrawiam
Witam!
Jestem świeżo po komisji w ZUS Poznań. Wniosek w sprawie rehabilitacji sanatoryjnej Pan orzecznik rozpatrzył odmownie. Lepiej złożyć odwołanie , czy kolejny wniosek, tylko po jakim czasie? Proszę o radę.
Pozdrawiam
Moim zdaniem lepiej poczekać dwa miesiące i ponownie złożyć. W wypadku złożenia odwołania to też trwa około miesiąca . Orzecznik orzecznikowi nie podważy wcześniejszej decyzji, Wówczas na pewno już nie dostaniesz przez dłuższy czas sanatorium . A tak za jakiś czas trafisz może na bardziej ludzkiego Orzecznika . znam osoby które tak zrobiły i następnym razem pojechały.Życzę powodzenia i trzymam kciuki .