Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Adelko najchętniej swoje 4 litery na leżaku
A kwiaty? Zainspiruje mnie giełda kwiatowa.Jak jadę nigdy nie mam planów...później tylko duże brak w portfelu.
Elu troszkę uważaj na siebie
Felice nie wiem co jest w tych sklepach z kwiatami bo ja chociaż nie mam balkonu, też chcę kupować i kupuję do domu i dla znajomych
Oj tam oj, tam Grzeczna jestem i już w pokoiku siedzę.Taki wyjątkowo luzacki ten wyjazd.Bez pindrowania , pełen śmiechu i dresowego balowania Już niestety tylko tydzień pozostał.Trzeba zacząć o następnym myśleć