Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Hej witajcie
Coś mi odbiło i zainstalowałam sobie nowego windowsa na razie pracuje jak traktor
Princi buziole
Celinko nowy awatrek? a cóż to za sylfida
Adela pisze:Hej witajcie
Coś mi odbiło i zainstalowałam sobie nowego windowsa na razie pracuje jak traktor
Princi buziole
Celinko nowy awatrek? a cóż to za sylfida
Adelka, to mój syn wstawił mi taki avat. Ja jakos.. nie moglam tego ogarnąć. Stwierdził, że .... taki do mnie pasuje i taki ma być. Ładny, prawda?
[obrazek]
Znam tego sierściucha, a rano?..... Rano powie , gdy zobaczy dwa wilki, które sie o niego zagryzły na śmierć- rano więc powie ,, aleee narozrabiałem po pijaku,,
Ostatnio zmieniony 22 maja 2016 22:15 przez administrator, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód:usunięto cytowany obrazek
ja sie melduje
nie mogłam wcześniej o robiłam roladę z mięska mielonego nadziewanego papryką srerem zółtym i kaszanka z pomidorami i bazylią ( to taka gotowa kaszanka, dobra) towszystko zrolowałam i owinęłam boczusiem pociętym w paseczki. Zobaczymy coz tego wyjdzie