Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Nie pani nie dała się przekonać ...Pustkowo lub Borkowo ,koło Połczyna ,z dwojga złego wybrałam to pierwsze ...wiesz byłam tam to wiem co mnie czeka .Baza zabiegowa na wysokim poziomie ,warnuki bardzo dobre ...i cisza...morze ,las ....i nic więcej .
No nic.....żadnego baru,zero dancingów....to takie zesłanie ,ale co tam wyciszę się przed Ciechem.
A tutaj też jakaś cisza....chyba jeszcze pora za wczesna ..