Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Forum Nasze Sanatorium. Opinie o sanatoriach. Forum o sanatoriach. Forum kuracjuszy.
Forum kuracjuszy, wyraź opinie o sanatoriach, poznaj opinie innych kuracjuszy nawiąż znajomość. Planujesz wyjazd do sanatorium, wysyłasz tam dziecko? Sprawdź informacje na temat swojego uzdrowiska. Porozmawiaj na tematy związane z leczeniem w sanatorium.
Irenko to jest temat Nocne Rozmowy a nie ....Romantyczne,Różowe...marzenia ,przykro że sprowadzam Cię na ziemię, ale to brutalna prawda a różowe i tak się przydadzą na te jeszcze bardziej ponure dni, pozdrawiam
andrzejku. ale przecież mogę sobie siedziec przed laptopkiem w różowych okularkach...a ciekawe czy jakbym się w nich połozyla czy moje sny byłyby tez różowe porzebuje ostatnio duuużo...rożowego
I mamy standard -Irenka sprawdza różowe podczas snu- mam nadzieję że podzieli się wrażeniami Elunia się obraziła Śląsk milczy jak zaklęty, Blondi myśli jak by tu zapewnić frekwencję w...Pustkowie Goreczka zwiedza Nocny Sandomierz a Dziad gada sobie do.....obrazu
andrzej1955 pisze:I mamy standard -Irenka sprawdza różowe podczas snu- mam nadzieję że podzieli się wrażeniami Elunia się obraziła Śląsk milczy jak zaklęty, Blondi myśli jak by tu zapewnić frekwencję w...Pustkowie Goreczka zwiedza Nocny Sandomierz a Dziad gada sobie do.....obrazu
............No coś Ty Andrzeju...czekałam na Was studencki kwadrans a później poszłam w objęcia Morfeusza bo wczoraj odwiedziliśmy przyjaciół w Twoim miasteczku ..było czarowanie lata aby jeszcze troszkę z nami został ..miłej niedzieli
Witam wszystkich z .... Aleksandrowa Kujawskiego ..... wiem że jeszcze nie jest noc ale..... już dojechałem jestem na miejscu a jutro się okaże co i jak .... bo turnus zaczyna się od dnia jutrzejszego ale mnie wcześniej przywiało .... ale najważniejsze, jest pokoik jednoosobowy .....